Uz prvu epizodu serije 'Obitelj mog oca' više od 664 tisuća gledatelja

Nova turska serija 'Obitelj mog oca' koju gledatelji od ovoga tjedna imaju priliku pratiti u programu Nove TV polučila je u samom startu sjajnu gledanost. Zanimljive likove i napetu radnju uzbudljive dramske serije 'Obitelj mog oca' dočekalo je u prvoj epizodi više od 664 tisuće gledatelja. Tako je istoimena serija ostvarila udio u gledanosti od 35,7 posto.

Prva epizoda nove serije uvela je gledatelje u život poslovnog čovjeka Kemala Ipekčija, kojega utjelovljuje popularni turski glumac Bülent İnal, a koji živi život na kojemu bi mu svi pozavidjeli, sa svojom suprugom i dvoje djece.
 
Međutim, odmah u prvoj epizodi incident koji zadesi njegova sina Merta dovodi do otkrića da Kemal Ipekči ima još jednu obitelj u Adani, svoju neprežaljenu ljubav i djecu, za koju nitko ne zna. Nakon što je istina skrivana 20 godina, izašla na vidjelo, Kemal je prisiljen suočiti se s neočekivanim problemima, a u kojem smjeru će se radnja nastaviti, gledatelji će doznati u novim epizodama već ovoga tjedna.
 
Da Nova TV donosi najbolje dramske serije u prilog ide i podatak da je više od 800 tisuća gledatelja sinoć bilo uz novi nastavak turske uspješnice 'Sudbina' koja je ostvarila 40,4 posto udjela u gledanosti.
 

Ne propusti večerašnju epizodu serije 'Obitelj mog oca' na Novoj TV i saznaj kako će se Kemal suočiti s neočekivanim problemima!  Nove epizode pogledajte već sada na OYO

 

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 23. siječanj 2017.
Ciljna skupina: 4+
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju