Od sljedećeg ponedjeljka na Novoj TV!

Na Novu TV stiže nova turska serija "Ljubavna oluja" koja donosi priču o dvoje mladih ljudi opterećenih okolnostima u kojima su se našle njihove obitelji. Iako zaljubljeni jedno u drugo, tereti koje moraju nositi stave ih na raskrižje te moraju donijeti odluke koje će utjecati na brojne živote. No život opet priču ispisuje po svome i sve ih okuplja u jednoj točki bez izlaza.

Nova serija donijet će na male ekrane zanimljive zaplete, a tome će najviše pridonijeti i glavna glumačka postava. Upoznajte ih:

Firuze (Ayça Ayşin Turan)

Ima 26 godina. Studentica je završne godine arhitekture. Osobe koje su joj najvažnije u životu su njezin otac Jašar i mlađa sestra Elvan. Nakon što je Ajaz, u kojeg je u prošlosti bila jako zaljubljena, nestao bez pozdrava, više ne vjeruje nikomu osim njima. S majkom Alije i starijim bratom Farukom ima konfliktan odnos. Izravna je i ne ustručava se iskreno reći što joj je na umu. Pojmovi pravde i pravednosti vrlo su joj važni, osobito ako su njezini voljeni doživjeli nepravdu. Tada je spremna učiniti sve kako bi ih zaštitila.

 

 

Ajaz (Alperen Duymaz)

Ima 27 godina. Inženjer je građevine i u Demirkan Holdingu radi kao generalni direktor. U životu najviše žali za Firuze. Kako u njegovoj obitelji nije bilo oca, on je dobio dužnost da bude stup obitelji. Zaručen je s Berak Demirkan. Iako je prsten na njegovu prstu tu za Berak, njegovo srce zapravo i dalje kuca za Firuze. Stalno je u napetom odnosu s Berakinim starijim bratom Ertanom Demirkanom. Radišan je i discipliniran. Požrtvovan je i zaštitničkoga karaktera, ne ustručava se vlastitu sreću staviti u drugi plan u ime svojih voljenih.

 

 

Ertan (Caner Cindoruk)

Ima 36 godina. Privlači pozornost svojom strogom naravi i razmetljivim držanjem. On je veliki partner u Demirkan Holdingu. Njegova mlađa sestra Berak je njegova miljenica, nema što ne bi učinio za nju. Ajaza stalno želi držati pod kontrolom, imaju konfliktan odnos. Osuđen je živjeti s tragovima rana koje mu je otac u prošlosti nanio na duši, zbog toga ima nesmiljen i neosjetljiv karakter. Gotovo da sije strah u svojoj okolini. Ima svestranu inteligenciju i kompetitivnu narav.

 

 

Berak (Hazal Filiz Küçükköse)

Ima 25 godina. Vlasnica je butika, a istodobno i instagramski fenomen. Najmlađe je dijete u obitelji Demirkan, zato je razmažena. Ima blizak odnos sa starijim bratom Ertanom i ne ustručava se to iskoristiti kad treba. Jako je zaljubljena u svog zaručnika Ajaza i što prije se želi udati za njega. Ne odobrava vezu svoje majke Idžlal pa među njima postoji napetost. Ako ne dobije što želi, može se vrlo ekstremno ponašati, poprilično je tvrdoglava.

 

 

Vjerujemo kako će vas ova zanimljiva četvorka, ali i ostatak glumačke postave, zanimljivom pričom zasigurno prikovati uz male ekrane. Gledajte ih u novoj turskoj seriji "Ljubavna oluja", od 23. kolovoza, na Novoj TV!

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju