Novu seriju "U plamenu" gledajte već idućeg ponedjeljka, u večernjem terminu na Novoj TV!

Ovog ljeta Nova TV gledateljima donosi novu tursku hit seriju "U plamenu" (Alev Alev) koja će prikazati priču o pronalaženju sebe, nastojanjima, traganju za pravdom i istinskoj ljubavi.

Radnja se vrti oko tri različite, zanimljive te u konačnici povezane žene koje nakon požara koji će ih zadesiti čeka suočavanje s opasnom stvarnošću. Upoznajte ih!


Demet Evgar u ulozi Džemre Kajabejli

Čelebijeva supruga, Rujina sestrična i Gunešina majka. Odrasla je u obitelji Jildirimlar. Psihički i fizički zlostavlja je Čelebi za kojeg se udala iz ljubavi, ali ne može dokazati zlostavljanje. Želi pobjeći s kćeri Guneš i ne želi se pokoriti Čelebiju. Spremna je na sve kako bi ostvarila svoj san.

 

 


Hazar Ergüçlü u ulozi Čiček Gorgulu

Pomoćnica u Rujinoj kući i Rujina najbolja prijateljica. Čiček se trebala udati za vozača Alija, ali njezin se život nakon požara zauvijek mijenja.

 

 


Dilan Çiçek Deniz u ulozi Ruje Jildirimlar

Jedina kći u obitelji Jildirimlar, Džemrina sestrična. Odrasla je kao privilegirana princeza, a nakon požara je došlo vrijeme da se napokon suoči sa stvarnošću.

 

 


Sigurni smo kako će gledatelje Nove TV ove tri dame osvojiti već u prvoj epizodi serije "U plamenu", koju možete pogledati u ponedjeljak, 5. srpnja, u večernjem terminu na Novoj TV!

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju