Ne propustite!

 Uskoro će gledatelji u programu Nove TV imati priliku pratiti novu napetu tursku dramsku seriju 'Izdaja' koja na male ekrane donosi priču o ljubavi i osveti, a u glavnoj ulozi gledat ćemo Hatice Şendil poznatu po hit serijama 'Dila' i 'Sudbina'!
U prvim epizodama ove intrigantne serije gledatelji će upoznati Neslihan i njezinu naizgled savršenu obitelj na kojoj bi joj svatko pozavidio. No iluzija o savršenom životu i sretnom braku nestat će nakon što jedan susret otkrije bolnu istinu, a Neslihan će pod teretom prevare morati odabrati hoće li napustiti sve ili će skupiti snagu za najtežu borbu.

Naime, jednoga dana Neslihan spletom slučajnih okolnosti upoznaje djevojku Damlu s kojom se sprijateljuje i doznaje da je u vezi s oženjenim muškarcem. Vjerujući Damli, koja se predstavila kao bespomoćna i dobra djevojka, Neslihan je naivno odlučuje uzeti pod svoju zaštitu ne bi li joj pomogla da se izvuče iz situacije u kojoj je zaglavila, na znajući da je čovjek o kojemu se radi upravo osoba kojoj najviše vjeruje u životu – njezin muž Murat.
Damla, glumeći ranjivu djevojku, pokušava ući u Neslihanin život i na taj način učiniti sve kako bi razorila njezin i Muratov brak, no on ne želi razvod jer mu je taj brak između ostalog izvor novca i bogatstva.

U seriji pratimo odnose između supružnika Murata i Neslihan, njihovo dvoje djece, ljubavnice Damle koja očajnički pokušava osvojiti Murata te Neslihanine majke koja je glava obitelji i koja vodi kompaniju u kojoj je i Murat zaposlen. On je trpi jedino iz materijalnih razloga, a ona njega jer je Neslihanin muž. Tu se pojavljuje i psihijatar, Neslihanin prijatelj i bivši dečko koji je još uvijek zaljubljen u nju i upoznajući Damlu u njenoj situaciji vidi priliku za sebe, pa se udružuje s Damlom kako bi rastavili Neslihan i Murata.

Ne propustite novu tursku dramsku seriju 'Izdaja' uskoro na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju