U glavnoj ulozi gledat ćemo poznatu glumicu Hatice Şendil

 Od ponedjeljka, 2. siječnja gledatelji Nove TV imaju prilike pratiti novu tursku dramsku seriju 'Izdaja' koja će ih svojom napetom pričom o ljubavi i osveti prikovati za male ekrane. U glavnoj ulozi gledat ćemo poznatu glumicu Hatice Şendil koja je poznata po hit serijama 'Dila' i 'Sudbina', a vrhunsku glumačku ekipu čine još i Sera Kutlubey, poznata po seriji 'Ljubav osvetnika', İsmail Demirci i Perihan Savaş.

Turska dramska serija 'Izdaja' temelji se na korejskoj uspješnici 'The Queens House', a na male ekrane donosi intrigantnu priču o sretnom braku koji nakon jednog slučajnog susreta krene silaznom putanjom. Glavni je lik serije Neslihan, bogata i lijepa žena koja naizgled ima sve što netko može poželjeti. Ima savršenu obitelj i sretno je udana za Murata koji se probio do direktorske pozicije u tvrtki njezine obitelji. No, njezin je život samo dvorac od pijeska jer ju je otac napustio dok je bila mala, sestra joj je počinila samoubojstvo, a majka radoholičarka emocionalno je odsutna. Unatoč tome, Neslihan je postala emocionalna sijena svoje obitelji i prijatelja, a svoju je podršku pružala svima koji su se našli u nevolji. No njezin se svijet odjednom okrenuo naopako, a sve što je donedavno vjerovala postalo je upitno.

Propast Neslihanina braka započinje uslugom koju je učinila nakon što je jednoga dana spletom okolnosti upoznala djevojku Damlu koja joj je priskočila u pomoć kada joj je pozlilo. Njih dvije započinju prijateljstvo i Neslihan saznaje da je Damla upletena u odnos s oženjenim čovjekom. Naivno misleći da je Damla očajna i bespomoćna, Neslihan je uzima pod svoju zaštitu, ne sluteći da je taj muškarac upravo njezin muž Murat kojemu beskrajno vjeruje.

Pod krinkom ranjive i dobre djevojke, Damla pokušava ući u Neslihanin život kako bi razorila njezin brak. S druge strane, Murat ne želi da se njihov brak prekine jer bi tada izgubio posao u obiteljskoj tvrtki koji mu osigurava luksuzan životni stil i bogatstvo. Na čelu tvrtke je Neslihanina majka koja Murata podnosi samo zbog mira u kući, a on nju isključivo iz materijalnih razloga. Dok se uz dvoje nedužne djece Neslihan suočava s činjenicom da njezin sretan brak nije ništa više od obične iluzije, u priču se upliće i njezin bivši dečko koji se udružuje s Damlom ne bi li rastavio nju i Murata.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju