Pripremite se za novu, još zabavniju sezonu!

Šesta sezona popularnog zabavnog plesno pjevačkog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' uskoro donosi nove urnebesne transformacije osmero kandidata, a ocjenjivat će ih nova postava žirija. Indira Levak, Nives Celzijus, Goran Navojec i Igor Mešin sjest će uskoro za stol žirija hit showa koji se ovog proljeća vraća na Novu TV, te kroz ukupno 13 emisija ocjenjivati i komentirati nastupe dijeleći kandidatima konstruktivne kritike.



Za novi projekt pripremaju se intenzivno i voditelji šestog izdanja popularne zabavne emisije – Frano Ridjan i Maja Šuput.

Transformacije i zamjene uloga su osnovna postavka ovog popularnog formata, a nova sezona kao iznenađenje predstavlja i ulazak dosadašnjeg voditelja Igora Mešina u društvo žirija. Iako na poznatom terenu, Igor će se naći ovaj put u novoj ulozi, te kako kaže, iznimno ga veseli iz drugačije perspektive pratiti nevjerojatne transformacije.

Iako je ovaj show i natjecateljskog karaktera, podsjetimo, emisije imaju i humanitarnu dimenziju jer u svakoj emisiji do finala kandidat s najviše bodova odnosi pobjedu te odabire humanitarnu udrugu kojoj Nova TV donira 10.000 kuna.

Šestu sezonu showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pratite uskoro na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju