U novoj sezoni gledat ćemo brojne upečatljive kandidate – od fitnes trenera, hokejaša i bodybuildera do stomatologa, ekonomista i plesača!

Nova sezona svjetski poznatog zabavno-natjecateljskog showa 'Survivor' počinje u ponedjeljak, 6. ožujka u 22.15h na Novoj TV, a u Dominikanskoj Republici ove će godine sreću okušati dvadeset novih kandidata iz regije koji će sve blagodati modernog života zamijeniti boravkom u divljini koja je potpuno suprotna od svakodnevice na koju su inače navikli. Podijeljeni u dva različita tima, kandidati će na nepoznatom teritoriju pokušati nadigrati, nadjačati i nadmudriti jedni druge s ciljem da što dulje osiguraju svoje mjesto u natjecanju. Ove godine za pobjedu u showu natjecat će se kandidati različitih zanimanja i profesija – od fitnes trenera, hokejaša i bodybuildera do stomatologa, ekonomista i plesača – zbog kojih već na prvi pogled možemo očekivati zanimljivu sezonu.


U jednom timu, među ženskim dijelom ekipe, naći će se 21-godišnja vesela i pričljiva konobarica Anđela Ćaćić iz Gospića, 23-godišnja blogerica Nora Dominko iz Varaždina, neustrašiva 36-godišnja fitnes trenerica Marina Ivić Pivalica iz Splita, 29-godišnja Dubrovkinja i magistra kineziologije Mihaela Pavlović i 24-godišnja trenerica plivanja Antonia Ivić iz Zagreba. Muški dio tima čine 38-godišnji fitnes trener Enea Tonsa iz Rijeke koji je ujedno i najstariji ovogodišnji natjecatelj, 23-godišnji hokejaš David Bublić iz Zagreba, 31-godišnji magistar prometa Denis Sviličić iz Karlovca, 29-godišnji stomatolog Amer Džekman iz Sarajeva i 32-godišnji ekonomist Filip Đorđievski iz Zagreba.



U drugom timu svoje će sposobnosti snalaženja u divljini pokazati 31-godišnji fitnes trener Luka Radivojević, 25-godišnja menadžerica sigurnosti Anja Andrejić, 30-godišnja tattoo majstorica Marija Dimitrović, 21-godišnji fitnes trener Lazar Dimitrijević, 26-godišnji model Draga Jovanović, 27-godišnji profesionalni plesač Marko Vasiljević, 36-godišnji instruktor plesa Bojan Đumić, 34-godišnja policajka Ana Božilović, 31-godišnji model Nataša Kondić i 27-godišnji pjevač Aleksa Perović.

 
Već u prvim tjednima emitiranja gledatelji će imati prilike doznati najzanimljivije detalje o kandidatima koji će iz dana u dan otkrivati svoje osobnosti, životne priče, ali i potencijalne taktike za pobjedu. Prvi izazovi koji će njihovu izdržljivost staviti na kušnju bit će nestašica hrane i potpuni odmak od civilizacije, no svaki novi tjedan ujedno će biti i nova prilika za osvajanje vrijednih nagrada koje boravak na otoku natjecateljima mogu učiniti znatno lagodnijim. Svježe kuhani obrok, telefonski poziv bližnjima ili topao tuš neke su od nagrada za kojima će kandidati žudjeti, no samo će pobjednički tim uživati u plodovima osvojenog izazova, dok će članovi suprotnog tima morati pronaći način kako da se međusobno motiviraju i osvoje idući izazov jer svaki poraz u 'Survivoru' donosi nepovoljne posljedice. Povrh izazova za nagradu, posebnu napetost, kako kandidatima tako i gledateljima pred malim ekranima, izazivat će igre za plemenski i osobni imunitet koje će odrediti tijek ispadanja kandidata. Neki će već u prvim tjednima osvojiti simpatije suigrača i postaviti se kao potencijalni vođe tima, dok će drugi biti prvi izbor za nominaciju. Tko je spreman učiniti sve za pobjedu, a tko će pucati pod pritiskom doznat ćemo uskoro!

'Survivor' samo što nije počeo, a više zanimljivosti o kandidatima doznajte u njihovim intervjuima na portalu showbuzz.hr i službenoj stranici Nove TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju