Najgledanija dramska serija u Hrvatskoj, „Čista ljubav“ vraća se na Novu TV od ponedjeljka 29.siječnja.

Glumci su se vratili na set odmorni i puni elana kako bi snimili nove nastavke ove napete ljubavne priče koja se  ponovno počinje prikazivati na Novoj TV. Glumačka ekipa priznala je da im je set tijekom pauze nedostajao, a gledatelje su pozvali da prate nove nastavke serije koji donose još napetije i uzbudljivije zaplete.

Tara Rosandić izjavila je kako je atmosfera na setu zaista fantastična. - Vratili smo se radu na seriji još veseliji nakon praznika i jako nam je zabavno! Sad već svi telepatski komuniciramo i uživamo u zadnjim mjesecima druženja – izjavila je simpatična Tara koja u seriji glumi Sonju.

Uzbuđenje zbog snimanja ne krije ni popularni glumac Janko Popović Volarić koji u seriji utjelovljuje Tomu. - Iako smo na setu po cijele dane, vrlo nam je zabavno i zaista uživamo snimajući. S dobrom i uigranom ekipom lako je raditi – rekao je Janko i dodao kako će se Tomo u novim nastavcima suočiti s brojnim problemima i iznenađenjima. Uzbuđen oko povratka na snimanje bio je i njen kolega, glumac Momčilo Otašević koji u seriji glumi Ranka.

- Svi smo jedva čekali vraćanje na set i početak snimanja. Nestrpljiv sam da gledatelji vide što smo im pripremili u novim nastavcima – rekao je Momčilo te dodao kako će novi nastavci biti još uzbudljiviji.

U novim nastavcima neće nedostajati napetosti jer dolazi i novi lik, Dominik, kojeg igra Velibor Topić, proslavljeni glumac s međunarodnom karijerom, poznat po ulogama u filmovima Robin Hood, London Boulevard i Kingsman: Tajna služba. Je li upravo Dominik razlog Tominog otpuštanja iz policije i njegovog potpuno uništenog života, tek ćemo vidjeti.

Bit će zanimljivo vidjeti i u kojem će se smjeru razvijati odnos Sonje i Snježane. Hoće li Ranko uspjeti otkriti Snježaninu tajnu? Što će biti sa Snježaninim djetetom? Kakvu će sudbinu doživjeti Helena? Hoće li čista ljubav Tome i Sonje konačno pronaći svoj put do sreće ili će im Ranko stati na put tako što oženi Sonju?

Čekaju nas brojni zapleti u seriji 'Čista ljubav', a kakav će biti razvoj situacije u Vrhovcu saznat ćemo u novim nastavcima ove napete dramske serije od 29.siječnja na Novoj TV.

Tko vam je draži?

glasova:





Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju