Pregršt pozitivnih reakcija na prve zaplete

Nova TV nastavlja tradiciju proizvodnje najgledanijih domaćih dramskih serija, a da će nova serija ''Kumovi'' biti još jedan hit svjedoče i podaci gledanosti prve epizode.

Najgledaniji sadržaj ovog ponedjeljka na svim televizijama bila je prva epizoda nove dramske dnevne serije ''Kumovi''. Radnja nove serije zaintrigirala je gotovo 700 tisuća ljudi, a epizoda, koja je prikovala publiku uz male ekrane, ostvarila je 43,5 posto udjela u gledanosti. Pregršt pozitivnih reakcija gledatelja pristižu i na društvenim mrežama serije i Nove TV na kojima je video sadržaj u posljednjih nekoliko sati pregledan preko 100 tisuća puta.*

Prva epizoda započela je upoznavanjem s Jankom i Luce, likovima kojeg utjelovljuju glumci Ana Uršula Najev i Momčilo Otašević. Nakon što su se upoznali na vjenčanju zajedničkih prijatelja u Zagrebu, život je Lucu i Janka opet spojio u Zaglavama. Gledatelji su imali priliku upoznati se s tri obitelji - s jedne strane tu su novopečeni bogataši i gastarbajteri Macani, s druge strane su vlastodršci i starosjedioci Akrapi, a u sredini kriminalna gospoda iz velegrada - povratnici Gotovci. Tri obitelji povezane kumstvom sukobit će se u utrci za novcem i odlučivati o sudbini mjesta. Boreći se za svoje snove, a neki i za golu egzistenciju, stavljat će na kocku ono najvrijednije što imaju. U prvoj epizodi kumovi Vinko Macan i Aljoša Gotovac saznaju i da su braća, njihovo neprijateljstvo još više se rasplamsava, a tek ćemo u nastavcima koji slijede vidjeti kamo će ih sve odvesti borba za očevu ostavštinu. Hoće li ljubav Janka i Luce biti jača od obiteljskog neprijateljstva i mogu li pomiriti zavađene strane, vidjet ćemo u uzbudljivim nastavcima napete dramske serije koja se na Novoj TV prikazuje od .ponedjeljka do četvrtka od 20.15 sati!

*Izvor: UMTG, pružatelj podataka: AGB Nielsen; ciljna skupina: 4+, razdoblje: 7.2.2022.

Izvor za podatak na društvenim mrežama: Creator Studio i YouTube Analytics

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju