Dnevnik Nove TV predstavio se u novom terminu od 19:00 sati i novom ruhu.

Osim samog izgleda prostora središnja informativna emisija promijenit će i način prezentacije vijesti. Gledatelji će iz dana u dan moći pratiti dinamičniju i sadržajniju emisiju za što će se pobrinuti novinarski i urednički tim Nove TV, koji uvijek pomiče granice u svojem radu. Subote će tako biti rezervirane za ''Razotkrivanje''. Rubriku u kojoj će Sabina Tandara Knezović, Barbara Štrbac i Hrvoje Krešić u opuštenom razgovoru pokazati manje poznatu stranu domaćih političara. Već ove subote 08. listopada Sabina Tandara Knezović razotkriti će prvog sugovornika, ugostit će naime ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića.

“Godinama pratim politiku i intervjuiram ključne aktere naše političke scene. Uglavnom je riječ o teškoj politici, bolnim pitanjima koja muče naše građane, o međusobnim sukobima političkih neistomišljenika. A sada ovom rubrikom želimo našim gledateljima pokazati i njihovu drugu stranu. Onu potpuno drugačiju. Da vide kakvi su u privatnom okruženju. Koji su im hobiji, što ih veseli, da ih razotkrijemo i pokažemo kakvi su kada nisu u političkoj areni. Kada se zaokruže te dvije cjeline smatram da se uistinu može donijeti objektivno mišljenje kakav je tko. “, najavila je Sabina Tandara Knezović.

Tko su političari kada ne obavljaju svoje službene dužnosti, pratite iz subote u subotu u rubrici ''Razotkrivanje'' Dnevnika Nove TV.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan u 19:00 sati.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju