Od 3. rujna na Novoj TV!

Ove jeseni u IN magazinu gledatelji imaju priliku pratiti novu rubriku pod nazivom ''Neću van sve reć'' autorice i same nositeljice rubrike, književnice, televizijske i filmske glumice Arijane Čuline.

Komičarka poznata po svom britkom i pitkom humoru, u svojim će TV kolumnama koje će se prikazivati jednom tjedno, dati svojevrsni osvrt onoga što nam se događa u svakodnevnom životu. Zabavne crtice iz života bit će upakirane u humorističnom duhu, a teme će obuhvaćati niz aspekata naše svakodnevice te brojne situacije u kojima se svatko može lako prepoznati. Arijana je poznata komičarka koja zna u uobičajenim situacijama prepoznati ono nešto neuobičajeno, posebno, te duhovito interpretirati naizgled ''običnu'' zgodu.''Prošlo je 20 godina od moje Goge Biondine, sada se vraćam kao autor i komentator u novom formatu u kojem ću opet na svoj način komentirati razne dnevne događaje, muško – ženske odnose, a bit će tu i nešto malo politike. U tom humoristično-igranom prilogu imat ćemo i gostujuće likove – susjedu, prijateljice, muža...'' – izjavila je Arijana povodom svoje nove rubrike u IN magazinu Nove TV.

Teme unutar rubrike će varirati od zdravog života, gužvi u prometu, raznih dogodovština s rive, do turizma, mode i ostalih aspekata današnjice u Hrvatskoj. Prvo izdanje rubrike bavi se zamalo propalom turističkom sezonom i iznajmljivanjem apartmana. Na humorističan način vidjet ćemo tako osvrt na aktualnu situaciju u turizmu, a Arijana će napraviti i humorističnu karakterizaciju naših turista iz pojedinih zemalja članica EU.

Arijana će svojim humorom do suza nasmijati gledatelje stoga ne propustite prvu epizodu rubrike ''Neću van sve reć'' , u četvrtak, 3.rujna u IN magazinu, a sutra u emisiji pogledajte i intervju s Arijanom koja će nam otkriti malo više detalja o temama koje će obraditi u narednim tjednima.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju