Ne propustite!

Nakon dugo iščekivane pobjede u okviru novog izdanja UEFA Lige nacija, koju je Hrvatska u nedjelju upisala protiv Švedske, Vatreni su u srijedu na novom testu s najtežim protivnikom – Francuskom. Izravni prijenos na Novoj TV i portalu gol.hr počinje već od 20 sati specijalnom emisijom u kojoj će Milan Stjelja ugostiti Matu Bilića i Roberta Jarnija, dok će kroz igru na terenu gledatelje voditi komentatorski dvojac Saša Lugonjić i Željko Vela.

Prijenos uživo pratite i na portalu gol.hr

„Nakon dvije pobjede, jedne u prijateljskom ogledu protiv Švicarske i druge u 3. kolu Lige nacija protiv Švedske, našu reprezentacija očekuje novi okršaj sa „starim dužnicima“ – svjetskim prvacima Francuzima. A sve to dolazi svega 30-ak dana nakon prve „reprize“ finala iz Rusije kada su Francuzi bili domaćini u Parizu i utakmice u kojoj se rezultatski doista i ponovilo slavno finale Mundijala jer je završilo 4:2 za domaćina“, kaže Milan Stjelja. „Očito je da izbornik Dalić i njegovi Vatreni s posebnim žarom dočekuju „uzvrat“ na Maksimiru s velikom željom da ova generacija bude ta koja će prva pobijediti „Galske pijetlove“ nakon sedam međusobnih utakmica. S obzirom na značajno poboljšanje u svim segmentima igre i pristupu naših nogometaša u odnosu na razočaravajuće rujanske nastupe, za očekivati je da Hrvatska može ozbiljno parirati renomiranom suparniku i, uz malo sportske sreće, doista i trijumfirati“, zaključuje Stjelja i dodaje: „Veselimo se utakmici već sada, a kamo veće sreće da zadovoljstvo potraje i nakon utakmice, da Vatreni konačno skinu skalp jednoj od najboljih reprezentacija svijeta.“



Hrvatska je zasada odigrala sedam međusobnih susreta protiv Francuza, a samo jedan na Maksimiru i to onaj 2000. kada su se Francuzi spremali za Europsko prvenstvo. Koji će rezultat upisati u ovom osmom susretu, pratite u srijedu od 20 sati na Novoj TV i portalu gol.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju