Saznajte što vas sve očekuje u novoj emisiji...

S popularizacijom naše zemlje kao svjetske turističke destinacije, cilj nove emisije CoolTurist je približiti dostupnost turističke ponude gledateljima. Nova emisija koja se od 2.lipnja počinje prikazivati na Novoj TV na pozitivan i neposredan način u domove gledatelja donosi zanimljive, a istovremeno i pristupačne turističke sadržaje, uz simpatičnu ''coolTuristicu'', voditeljicu Rianu Petanjek, ohrabruje nas istraživati i posjećivati već poznate, no i manje znane destinacije u Hrvatskoj.

Svaka pojedina epizoda je povezani kolaž turističkih i ostalih atraktivnih sadržaja određene regije, grada, mjesta ili županije. Riana nas kao voditeljica vodi kroz tematske cjeline vezane u cjelovitu priču o pojedinoj destinaciji.

Gledateljsko iskustvo je sadržano upravo u njenom sudjelovanju u svim sadržajima – kuhanju, degustacijama, adrenalinskim atrakcijama, opuštanju i istraživanju raznih turističkih sadržaja.

Gledatelj se lako poistovjećuje s voditeljicom zbog njene neposrednosti u pristupu i prezentaciji sadržaja – u opuštenoj komunikaciji sa sugovornicima, saznat ćemo primjerice zašto bi trebali baš biciklom obići Jastrebarsko, koje sve tajne i dalje kriju zagrebačka Kamenita vrata, te kakvog je okusa hvarska gregada i zašto je nazivaju kraljevskom.

Ne propustite novu epizodu emisije 'CoolTurist' u subotu, 02. lipnja na Novoj TV i u nedjelju, 03. lipnja na Domi TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju