Lu kaže: Izgubila sam dvije kile, zahtjevna koreografija!

Lu Jakelić će se transformirati u Ciaru, a na pitanje kako su protekle koreografske vježbe pjevačica otkriva: ''Izgubila sam dvije kile zasad, zahtjevna je koreografija.''



Siniša Ružić u ovotjednoj emisiji – napokon u muškoj transformaciji! Na binu showa dolazi ovaj put kao Ricky Martin. ''Probe su super, meni je dobro, muče se ovi koji rade samnom'', duhovito komentira Ružić.

Kao muškarac, točnije kao dvojica muškaraca, Mladen Grdović i Bepo Matešić, nastupit će Neda Parmać te izvesti ''Nije u šoldima sve''. Kako će se Neda, koja je trenutno najbolje plasirana u ukupnom poretku, snaći u dvostrukoj transformaciji tek ćemo vidjeti, a o svojoj novoj ulozi kaže: ''Pjesma mi je super, prilično sam opuštena, na meni je da uhvatim svaki trzaj, mora, šoldi, kamena…''

S okusom pobjede Lana Klingor nastupa u trećoj emisiji i to kao Rihanna i pjesmom ''Diamonds''. Hoće li Lana skinuti sneni pogled, ali i vokal i pokrete od ove popularne pjevačice tek ćemo vidjeti ove nedjelje.



Marina Orsag je ovaj put Ozuna, a izvest će njegov hit ''Taki taki''. Mario Valentić nakon štikla i ženskih uloga, za treću emisiju stavlja plavu periku i postaje Billy Idol. ''Štikla odnese dio koncentracije na samoj izvedbi, sad će sigurno biti lakše. Takva je i stvar da si mogu dati oduška'', iskreno govori Mario.

Marko Braić će nas podsjetiti na spot od grupe Outcast, dok će Fabijan Pavao Medvešek biti transformiran u Claudiu Beni.


 

"Imam osjećaj da ću se osramotiti!" Siniša Ružić i Marina Orsag u borbi za polufinale | TLZP

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju