Glumci iz serije "Drugo ime ljubavi", na svojim su se Instagram profilima prisjetili samih početaka snimanja serije, pa su tako sa svojim obožavateljima podijelili prve fotografije nastale na snimanju.

Sve je započeo Slavko Sobin kojeg smo imali priliku gledati u ulozi kriminalca, Igora Šarića.

"Prvi selfie sa seta za sutrašnju zadnju epizodu @drugoime.ljubavi . Kolege, daj da vidim vaše prve. Tagirao bih vas, al ko će to sad... e, znam ko će, aj netko od vas šta pratite, tagirajte ih sve u komentaru. Hvala", napisao je Slavko.

 

 

Objavu je komentirala i glumica Elizabeta Brodić koja je na svojem Instagram profilu također objavila fotografiju uz prikladan opis: "Moram počet fotkat više selfija. Grozna sam. Odvojeno objavljem još. Ali prvi je prvi", te označila kolege Slavka Sobina i Franku Klarić koju smo u seriji upoznali kao tajanstvenu Anu.

 

 

Nekoliko fotografija objavila je i glumica i dizajnerica Katarina Baban, koju smo zadnjih mjeseci gledali kao Tamaru. 

 

 

"Kaže @slavkosobin da ususret sutrašnjem finalu serije @drugoime.ljubavi objavimo fotke s početka snimanja! Imam ih brdo pa ne mogu odlučiti koju da izdvojim! I znate šta- idite k vragu, sad sam se rastužila jer smo se tak glupo i brzopleto i nenadano rastali", napisala je Katarina u objavi.

Početka snimanja prisjetila se i glumica Ecija Ojdanić, objavivši fotografiju s kolegom Alenom Liverićem kojeg smo upoznali u ulozi Šoleta. Ecija je dobila mnogo komentara, među kojima su i oni kolega koji su srcima pokazali koliko su emotivni pred samu završnicu serije.

 

 

Propuštenu finalnu epizodu serije 'Drugo ime ljubavi' pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju