Prijavila se kako bi testirala svoje psihičke i fizičke granice.

Nora je pozitivna i vedra 23-godišnjakinja koja je po zanimanju hotelijersko-turistički tehničar. Motivacija za prijavu na Survivor bila joj je prošlogodišnja sezona koju je vjerno pratila s dečkom. Uvjerena je da može biti uspješna u natjecanju, a njezin je dečko u potpunosti podržava. Unatoč teškoj životnoj priči, Nora je vrlo smirena, pozitivna i ima snažnu osobnost, a za sebe kaže da je sarkastična, komunikativna i tvrdoglava.

U Survivor se prijavila kako bi testirala svoje psihičke i fizičke granice, upoznala nove i zanimljive ljude i stekla korisno životno iskustvo. Smatra da će joj jedan od najvećih aduta u Survivoru biti timski duh jer je odmalena živjela u velikoj zajednici, a kao dodatne prednosti ističe svoju spretnost i izdržljivost. Najveći izazov mogli bi joj predstavljati zadaci preciznosti u kojima, smatra, nije najbolja, no vjeruje da bi uz dovoljno vježbe mogla znatno napredovati na tom polju. Nora vjeruje da joj ograničene količine hrane na otoku neće predstavljati problem, a svoju izdržljivost ne dovodi u pitanje jer se u jednom periodu života zbog financijskih razloga već našla u zahtjevnoj situaciji. Više o Nori saznajte na portalu showbuzz.hr.

„U showu se najviše veselim novim poznanstvima i testiranju svojih granica izdržljivosti, kako fizičkih, tako i mentalnih… Jedna od najvećih mana su mi inatljivost i sporo stjecanje povjerenja u ljude. Kao vrlinu bih izdvojila "hladnu glavu" u teškim situacijama“, poručuje Nora.

 

 

Zabavno-natjecateljski show 'Survivor' uskoro se vraća na male ekrane! Ljubitelji adrenalina, napetosti, zabave i natjecanja prepunog sportskih elemenata ovog će proljeća na Novoj TV uživati u novoj sezoni koja garantira veliko uzbuđenje.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju