„Jedino što ja mogu napraviti iz svog inata jest da izbacujem jednog po jednog od vas“

Otkako su prošle prve ovotjedne nominacije u „Survivoru“ na kojima je plavi tim izglasao Gorana kao prvog duelista, ovaj neočekivani zaplet ne prestaje biti tema razgovora među kandidatima. Budući da Goran gotovo uvijek svom timu donosi pobjede, logika iza ovog izbora i dalje ostaje nejasna. Poznato je da u „Survivoru“ opstaju ne samo fizički najjači kandidati, nego i oni koji strateški razmišljaju, a je li cijela zavrzlama koja se dogodila na nominacijama samo dio taktike pojedinih članova plavog tima, doznat će se uskoro.

Kandidati su vrijeme prije odlaska na drugi izazov za plemenski imunitet iskoristili da porazgovaraju o ishodu nominacija, a Goranova je izjava da se možda neće vratiti u tim nakon dvoboja izazvala burne reakcije njegovih suigrača. Sumejja, koja je na Plemenskom vijeću oduševila jedan dio, a iznervirala drugi dio kandidata izjavivši da „nikada neće nominirati nijednu ženu“, otkrila je još jedan zbog kojeg je nominirala Gorana. „Opsovao mi je majku jednom“, kratko je poručila. S druge strane, Roko je izjavio da bi njihov tim u duele trebao slati samo muškarce jer smatra da će im na taj način šanse biti veće da iz showa izbace protivnike iz crvenog tima.

Vidno zbunjeni Goran zaključio je da će po toj logici svake iduće nominacije izgledati isto jer će uvijek nominirati njega, što je potvrdila Tena, a zatim je uslijedila još veća konfuzija. „Meni se ne da svaki put ostajati da me vi nominirate i da ja idem u dvoboje“, zaključio je Goran i zaprijetio da će u tom slučaju izaći iz showa jer ne želi biti u poziciji da svom timu donosi bodove, a da ga oni iz tjedna u tjedan šalju na duel. „Ja vam javno kažem, ja ne želim biti u takvom timu. Ja želim biti u timu gdje se borimo i gdje ostaju jake karike“, potužio se Goran te dodao nešto što nitko od plavih nije očekivao: „Jedino što ja mogu napraviti iz svog inata jest pustiti sve igre za imunitete da mi nominiramo po dva naša kandidata i da izbacujem jednog po jednog od vas“.

Zbog komplicirane situacije u kojoj se našao plavi tim, izgledi za pobjedu u novom izazovu nisu se činili veliki, no kandidati su ipak dali sve od sebe, a kroz prepreke i blato provukli su se do uvjerljive pobjede nad crvenim timom. Iako je ranije zaprijetio da će namjerno zakazati u izazovima za imunitete, upravo je Goran bio jedan od kandidata koji je svojim doprinosom u jednoj rundi tim donio korak bliže prema pobjedi, a pobjednički je bod ostvario Tomislav, što znači da će drugi sudionik duela biti netko iz crvenog tima. Hoće li se Goran zainatiti plavom timu i napustiti show ili će ipak donijeti drugačiju odluku doznat će se već u idućoj epizodi.

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju