Zejnep i Fatih, na urnebesan način, počinju pokazivati prve znakove ljubomore!

Mladom bračnom paru najveći problem predstavljaju slike sa vjenčanja! Zejnep je nervozna zbog slika s vjenčanja te govori Fatihu kako bi bilo dobro da sve priznaju. Nakon što ju on ismije, oboje odluče odustati.

Obitelj im je priredila urnebesno iznenađenje koje je dovelo do nezgode koja se može svakako protumačiti. Međutim, simpatični mladenci su upjeli izvući situaciju te ganuti Gulsum.

Čari prvih bračnih dana prekinuo je povratak Ertana. Zejnep je odmah odlučila kako s njih želi riješiti sve i jasno mu reći kako za njega nema mjesta u njenom životu. Kao pravi zaštitnik i muž, Fatih joj ne dopušta da na sastanak ode sama.

Izgleda da su mladenci počeli pokazivati prve znakove privrženosti i simpatije. Prvi od njih je, svakako, ljubomora. Zejnep je ljubomorna jer na medenom mjesecu Fatihu prilaze djevojke, a on je ponosan zbog njezine reakcije. 

Zejnep je Fatihu odlučila vratiti istom mjerom! Nedžati ometa Zejnep, no ona ga se uspije riješiti. Fatih je ljubomoran te mu Zejnep objašnjava kako ga ne poznaje. Je li to bio samo promišljen pokušaj da ga učini ljubomornim?

Jesu li prvi znakovi ljubomore dokaz da se rađa nešto više?

glasova:

Ne propustite seriju 'Začin ljubavi' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.
 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju