Veza koja je po mnogočemu bila posebna...

Njihov je odnos od samog početka bio jedna velika zagonetka. Ranku nije bilo stalo do Snježane, barem ne onoliko koliko je volio Sonju. Unatoč neuzvraćenoj ljubavi, Snježana nije napuštala njegovu stranu, on se uvijek mogao osloniti samo na nju. Zbog njega je Sneki prošla mnogo toga – od života u zatočeništvu do toga da je morala lažirati vlastitu smrt i pobjeći iz Vrhovca kako bi zaštitila sebe, i njihovo nerođeno dijete.

Ranko je nakon Snježanina nestanka iz Vrhovca počeo na trenutke pokazivati da mu je Snježana bila važna, ali nikada nije bilo jasno je li to zbog ljubavi, ili neke druge koristi.

No, njegovi su osjećaji prema Snježani postali jasni kada se ona iznenadno vratila u Vrhovac. Tada je imala samo jednu namjeru – osvetiti se Ranku i naplatiti mu sav teror koji joj je priuštio. Odlučila je da ju ništa neće pokolebati u njenoj namjeri, a svoje dijete je odlučila „zaštititi“ od vlastitog oca. Ranko je, s druge strane, čvrsto odlučio boriti se za Snježanu i njihovog sina. Njegovi su osjećaji isplivali na površinu i postalo je jasno koliko ju iskreno voli. Bez obzira na njegov trud da ju uvjeri kako se promijenio i kako je tu za nju i njihovo dijete, Snježana mu nije mogla vjerovati.

Čak i kada Je Ranko završio u zatvoru zbog lažne optužbe da je ubio Rusa, iz zatvora je radio sve što je u njegovoj moći da zaštititi Snježanu – bio je spreman priznati zločin koji je počinila Snježana. Njezina smrt potpuno ga je slomila, a bolne trenutke u kojima se Ranko prisjeća uspomena sa Snježanom pogledajte u videu.

Na samrti je Snježana prvi put nakon povratka pokazala da njezina ljubav prema Ranku nikada nije nestala – molila je Eminu da čuva Ranka i štiti ga od Dominika. Njezin dirljiv govor pogledajte u videu.

Tako kompliciran odnos i mukotrpna ljubav poput njihove, nikoga nije ostavila ravnodušnim. Nisu dočekali svoju zajedničku sreću, a tek ostaje vidjeti što će se dogoditi s Rankovim sinom i hoće li Ranko uspjeti pobjeći Dominikovim snažnim raljama.

Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju