Sudjelujte u anketi i recite nam svoje mišljenje o ovom neobičnom braku.

Zejnep je dečko ostavio kada je ostala trudna pa se sama mora nositi s novim događajima u životu. Na povratku iz Amerike u avionu upoznaje Fatiha koji se prisjeća svojeg života dok je živio u Istanbulu. Slomilo ga je što ga je djevojka odbila kada ju je zaprosio. Zbog turbulencije u avionu Zejnep iznenada pada u Fatihovo naručje.

Po dolasku u Istanbul predloži joj da glumi njegovu ženu, na što ona pristane. Njegova obitelj je iznenađena te ne prihvaća Zejnep, no ona mirno podnosi novonastalu situaciju. U vili joj problem predstavlja joj ustajanje kad Gulsum ulazi, a zatim i jedenje prije nje.

Zejnep jedva skupi hrabrosti doći kući, ali joj se teta i Elif veoma razvesele. Kad se Ševket vrati kući, odluči ju otjerati jer mu je Fatih rekao šokantnu istinu. Zejnep se naljuti na Fatiha te odluči otići od njega, no on ju pronađe. Selim biva otet te se Zejnep odluči suočiti s ocem, a susret dviju obitelji preraste u veliku potragu koja okonča nesporazumom.

Mislite li da je 'lažan brak' dobra ideja za spas od obitelji?

glasova:

Ševket želi da Zejnep i Selim ostanu s njim što Fatih ne dopušta. Zejnep i Fatih se posvađaju te ju on upita zašto je odlučila ostati s njim, a ne otići kući. No, baka se više brine o braku Fatiha i Zejnep te odluči isprositi Zejnepinu ruku od Ševketa.

Gulsum, Zejnep, Selim i Selin odlaze u kupovinu odjeće za prošnju, a Mukades odbija isprositi Zejnepinu ruku jer smatra kako ona nije dovoljno dobra za obitelj Šekerdžizade. Gulsum iznenadi Fatiha i Zejnep prstenjem. Ševket odluči postupiti po principu “oko za oko, zub za zub” te otme Selin za Orhana jer misli da je Fatih oteo Zejnep.

Ne propustite seriju 'Začin ljubavi' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju