Njihova lica doista zvuče poznato. Svi ih znamo sa malih ekrana, ali i sa velikih pozornica kao one showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Imena novog žirija pete sezone najpopularnijeg plesno pjevačkog showa u sinoćnjoj su epizodi otkrivena!

Kandidati Davor Dretar Drele, Maja Bajamić, Amel Ćurić, Ana Vilenica, Matko Knešaurek, Katarina Baban, Damir Poljičak i Paola Valić Bekić svojim su nas transformacijama oduševili, a koliko su vjerno imitirali vokalne i koreografske sposobnost zvijezda ocjenjivat će naš potpuno novi žiri kojeg čine pobjednici protekle četiri sezone.

Ako vam je sinoć promaknulo, dobro ste pročitali! U žiriju sjede Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo i Nives Celzijus.

''Mislio sam da će gore biti natjecatelj nego žiri, ali ipak nije. Sam sam izvođač i ne volim ocjenjivanja tako da mi ovo teško pada. U svakoj epizodi postoji najbolji i najgori i vidi se da se stalno izmjenjuju. Nemam jasno definirane favorite od početka'', rekao je Damir Kedžo.

Saša Lozar mišljenja je kako u žiriju trebaju biti ljudi koji znaju o čemu pričaju,''a gdje ćeš bolje od nas'', u šali je rekao Saša i prokomentirao: ''Uvijek se postavlja pitanje hoćeš li biti strog, ali mislim da to nije važno. Važnije je da budem na raspolaganju''.

Jedinačlanica žirija Nives Celzijus rekla nam je: ''Nadam se da ću biti objektivna i trudit ću se iznijet svoj stav, a ne maskirati i uljepšavati. Međutim, nisam tim koji povrjeđuje ljude''.

Pobjednik prve sezone showa ''Tvoje lice vuči poznato'' Mario Petreković rekao je: ''Mi možemo biti i subjektivni i objektivni. Možemo ih razumjeti, ali isto tako možemo razumjeti i da mogu bolje. Ni jedan zadatak nije lak''.

Svi još pamtimo njihove nevjerojatne transformacije, a kako će se snaći u ulozi žirija, tko će biti strog, a tko će novoj osmorki progledati kroz prste ne propustite u novim epizodama ''Tvoje lice zvuči poznato''!

Tko vam je najdraži član žirija?

glasova:

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju