Prisjetite se Hulijinih komičnih trenutaka koji će vas nasmijati

Bilo da se radi o tajnim zadacima s Mahirom, smišljanju podvala Kerimu ili njezinim uobičajenim ispadima, Hulija je apsolutna vladarica komičnih trenutaka u omiljenoj nam turskoj seriji 'Djevojka sa sela'.

Hulijin lik je humorističan i svaku situaciju može okrenuti na zabavu. Uz Huliju je teško ostati ozbiljan ili se ljutiti na nju duže od nekoliko trenutaka. Ona može biti toliko neodoljiva da bi se na Kerimovu mjestu poželjeli naći mnogi muškarci.

Prisjetimo se nekih Hulijinih trenutaka koji će vam izmamiti osmijeh na lice:

Jedan od posljednjih Hulijinih tajnih zadataka bio je provaljivanje u Husejinov sef. Kako bi dospjela do njega morala se poslužiti brojnim trikovima, no u trenutku utipkavanja lozinke slučajno je aktivirala alarm. Hulijina reakcija kada su došli zaštitari bila je neprocjenjiva.

Najteži zadatak za Huliju bio je priopćiti Kerimu što je učinila. Pokušala se izvući na to da je bolesna te da si u takvim situacijama jednostavno ne može pomoći. Izjavila je kako smatra da mora krenuti na terapiju i početi liječiti svoju bolest.

Nakon toga Hulija je prisilno krenula na terapiju, a na jedan od dogovora povela je i Kerima. Njihovo prepucavanje zbunilo je čak i psihijatra.

Hulija zna biti oštra i opaka, osobito prema osoblju koje radi za nju. Priznajte, ovakvu si šeficu ne biste poželjeli!

Ipak, Hulija je naposljetku samo jedna nježna duša koja najviše uživa u zagrljaju svog muža Kerima. Njihovi nas zajednički trenuci svaki put raznježe, a Hulija u njih nerijetko ubaci i malo svoje vrckavosti.

Hulijine komične trenutke ne propustite pogledati u video galeriji:

Koji je po vašem izboru najsmješniji Hulijin trenutak?

glasova:

Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju