Od prve sezone pa sve do sada Igor Barberić stalno je lice showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', a kako kaže od početka do sada mnogo se toga promijenilo.

Kako bi točke u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' ispale upravo onako kako treba uloženo je jako puno znanja, truda i volje mnogobrojnih aktera, a jedan od njih je i Igor Barberić.

Osim što kandidate, ali i igrače uči plesnim pokretima Igor radi i puno više od toga. Zanimalo nas je ponestane li mi kada inspiracije i dođe li do zamora.

''Spotovi budu inspiracija da se na njih stilski oslonimo, ali često je to samostalni rad u smislu osmišljavanja nastupa. Brojevi su sada drugačije režirani i više je slika u jednom broju. Popunjavamo scenu situacijama i tako se dobiva raznolikost'', rekao je Igor.

''Moj posao je toliko ostvaren san. Jako volim produkciju i cijeli tim. Ne osjećam zamor jer da je tako ne bi više to radio'', dodao je.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju