U ulozi glavnog negativca

Glumca Erhana Alpaya uz kojeg se vežu negativni osjećaji zbog njegove uloge u seriji "Ambasadorova kći", vjerni će se gledatelji turskih serija sjetiti još iz uspješnice "Bit ćeš moja" gdje mu je kolegica na setu također bila Neslihan Atagül.

Erhan Alpay rođen je 24. travnja 1985. u Istanbulu. Glumu je zavolio još u srednjoj školi kada kada je glumio u kazalištu. Studirao je na Istanbulskom sveučilištu i pohađao satove glume u studiju Sahika Tekand. 


Sretan je otac i suprug i u privatnome životu najveća mu je vrijednost njegova obitelj s kojom provodi svaki slobodan trenutak. Alpay na glumu gleda kao poziv i veseli se svakoj novoj ulozi pa čak i Akinu. U jednom je intervjuu za turski medij istaknuo je da, premda je Akin sociopat, uživao je igrajući ga: "Jako sam sretan što mogu glumiti takvog lika", no priznaje, "volio bih da mogu glumiti pozitivne likove, ali u životu ima i loših stvari. Dobro se i loše, kao i svjetlost i tama, moraju sudarati."


Najzanimljivije trenutke posljednje epizode pogledajte u galeriji:

 

Seriju "Ambasadorova kći" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Epizode prije emitiranja na televiziji pogledajte na Novoj Plus.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju