Nina Martina, svaka čast! Kakva izvedba!

Nina Martina je 28-godišnjakinja iz Zagreba koja je oduvijek muku mučila s viškom kilograma. Zbog toga joj u osnovnoj i srednjoj školi nije bilo lako, a iz tog perioda pamti puno bolnih trenutaka. Pohađala je glazbenu školu, ali kilaža ju je, otkriva, uvijek kočila. Odlučila je prvo to riješiti, a onda krenuti u glazbenu karijeru. Nakon što je smršavila više od 60 kg, što nije bilo lako, postala je puno samopouzdanija i sretnija, pa je napokon došao pravi trenutak da se prijavi na Supertalent. 

 

„Ti pjevaš, pa to je senzacija. Top, top, top!“ – komentirala je Maja, a Martina se nadovezala: „Ja Ninu Martinu poznajem još od prije, ona je uvijek bila pjevačica iznimnih vokalnih mogućnosti, predivna kao osoba, vrlo inteligentna, načitana, pametna cura koja je spletom okolnosti čekala svojih pet minuta.“.

„Ja ne znam što bih ja rekao da mi je bilo najbolje, stvarno se ne mogu odlučiti. Imaš nevjerojatan glas, još uz to postoji onaj jedan momenta i osjećaj da imaš puno snage, a ne da se mučiš. Imaš samopouzdanje, uvjerenje… I onda se još vidi stvarno ta velika ljubav prema tome što radiš, i ono, sve je na maksimum. Stvarno, briljantan nastup“ – rekao je Janko.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju