Nikola Batinović u polufinalnom nastupu Supertalenta.

Mlada pjevačka nada Nikola Batinović na audicijskom nastupu pokazao je raskoš svog vokala i nema koga nije oduševio. Od žirija je dobio pohvale da je izvedba bila na razini odraslijih i ozbiljnijih pjevača. U potpunosti je zapalio društvene mreže i oduševio širu publiku.

On je prava zvijezda u Pločama i hit na društvenim mrežama. Njegova specijalnost je sevdah i ponosni je vlasnik unutarnjeg metronoma. Nakon audicije javila mu se i sama Hanka Paldum i to mu je najveći vjetar u leđa. Rodile su se i neke poslovne ponude. Cijeli polufinalni nastup posvećuje osobi koja je nedavno preminula.

 

"Djeluješ kao da nemaš nimalo treme. Toliko djeluješ sigurno i samouvjereno. Genijalna ideja je bila imati ovo dvoje fenomenalnih plesača koji su podiguli sve na jedan viši nivo. Izledalo je kao predstava s fenomenalnom zvučnom kulisom. Stvarno je bilo top", oduševljena je bila Maja.

Davor se složio s Majom i priznao je da nije čuo tremu, ali mrvicu ju je vidio. Cijeli nastup mu je bio zaokružen, bježale su mu oči, ali uši je uspio zadržati na vokalu.

"Zvučalo je kao da ti ovo pjevaš 50 večeri zaredom pa i danas. Ti imaš velike vokalne sposobnosi pa mi je žao da možda tvoj izbor pjesme večeras nije bio da te rastegne više vokalno i da ti veći zadatak, a nama veće zadovoljstvo", iskren je bio Fabijan.

"Ja mislim da sam upila i više nego što bih sama očekivala. Jako rijetko čujem i slušam tekst i moram se enormno skoncentrirati da bih čula o čemu se radi. Međutim dobra glazba i dobar glas mi ispričaju priču. Nije najnužnije imati tekst da bismo doživjeli određenu izvedbu. U tvom slučaju ja opet ne znam o čemu si ti pjevao, međutim ti si toliko iznio emocija da sam naprosto uživala. Ja više od ovoga ne trebam", zaključila je Martina. 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju