Uz njega je i žiri podjetinjio.

Apsolutno je sigurno da nikoga u studiju Spartanko smotanko nije ostavio ravnodušnim. Kroz cijeli nastup nasmijavao je žiri i publiku, a to se odrazilo i na ocjenama žirija. Veselo su se vratili u djetinjstvo te Spartanku dali veliki prolaz dalje.

„Mislim da ovo nije bilo samo za djecu zabavno. Vratili ste nas u te neke dječje dane. Ne pamtim da sam Martinu vidjela ovako sretnu“, počela je s pohvalama Maja Šuput.

Nikola Barbarić bio je profesionalni vojnik u hrvatskoj vojsci. Nekoliko godina radio je kao snajperist u brigadi, a onda se prebacio u Split u vojnu policiju. Trebao je postati časnik, ali to je zahtijevalo da 10 godina mora ići u Zagreb za vrijeme kada mu je žena trebala roditi prvog sina. Dao je otkaz, vratio uniformu i posvetio se potpuno drugačijem putu.

Završio je Kineziološki fakultet, nakon toga sportski menadžment i sada studira u Zadru rani i predškolski odgoj za odgojitelje. Posvetio je cijeli život radu s djecom i postao je klaun Spartanko Smotanko, a posao koji sada radi je njegova ljubav.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju