Donosimo vam pregled zanimljivog filmskog vikenda!

U subotu u popodnevnom terminu na Novoj TV vas očekuje romantična komedija Dadilja 2, nastavak iznimno popularnog TV filma u kojem je Jenny, iako jedna od najboljih studentica menadžementa, bila prisiljena prihvatiti mjesto dadilje nemogućih Katie i Alexa, djece milijardera Olivera. Jenny sve to radi kako bi osvojila visoku poziciju u Oliverovoj kompaniji koja se priprema za spajanje s kompanijom koju vodi Karl Hausen. Međutim, njegovi nasljednici Cassandra i Michael sami žele preuzeti vodstvo kompromitirajući Olivera i Jenny namještenim fotografijama i raznim drugim smicalicama, ne računaju na sposobnosti Oliverove djece koja još nisu niti tinejdžeri. Nakon zanimljive romantične komedije ne propustite poslasticu večeri, James Bond 007: Spectre. Tajanstvena poruka iz prošlosti šalje tajnog agenta Jamesa Bonda (Daniel Craig) na misiju u Meksiko i Rim gdje upoznaje Luciu (Monica Bellucci), lijepu i zabranjenu udovicu zloglasnog zločinca. Na tajnom sastanku Bond otkriva postojanje zločinačke organizacije pod nazivom Spectre. Dok se istovremeno M bori s političkim snagama kako bi na životu održao tajnu službu, Bond se polako probija kroz mnogobrojne slojeve obmane kako bi otkrio zastrašujuću istinu koja se krije iza imena „Spectre“!

Izuzetan kraj subotnje večeri dočekajte u napetoj akciji Dobar posao u Italiji s Markom Wahlbergom, Charlize Theron i Donaldom Sutherlandom. Priča počinje poslom koji je obavljen savršeno, bijeg je isplaniran bez zamjerke, ali pojavila se jedna stvar koju je Charlie Croker (Mark Wahlberg) previdio: izdaje ih Steve (Edward Norton), bivši partner i član njegove bande. Da bi se osvetio i vratio ono što smatra svojim plijenom, Charlie i ostatak bande slijede ga u Kaliforniju, a na putu im se pridružuje i prekrasna Stella (Charlize Theron). Samo za najizdržljivije vas očekuje komedija Svita u kojoj filmska zvijezda Vincent Chase vraća se u grad s lokalnom svitom – Ericom, Turtleom i Johnnyjem „Dramom“. Također, vraća se u biznis sa super agentom Arijem Goldom. Iako su im se ambicije promijenile tijekom godina, veza između njih ostala je jaka te ih vodi do Hollywooda.

Uzbudljiva subotnja večer bit će i na Doma TV-u! Ne propustite pogledati komediju Cura na lošem glasu. Nakon što se pročuje da je inače simpatična srednjoškolka Olive Penderghast lagala o gubitku svoje vlastite nevinosti, ona započinje vjerovati kako se njezin život razvija identično kao i onaj glavne junakinje u knjizi 'The Scarlet Letter' koju istovremeno obrađuje za lektiru. Međutim, ubrzo će Olive odlučiti iskoristiti glasinu kako bi poboljšala svoj društveni i financijski status na sveopće iznenađenje mnogih. Zatim slijede poznate djevojke, Charliejevi anđeli 2: Punom brzinom. Anđeli Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) i Alex (Lucy Liu) su unajmljene da pronađu set ukradenih titanskih prstena. Titanski prsteni ako se stave zajedno u poseban stroj prikazuju listu svih osoba uključenih u program zaštite svjedoka. Otkriva se da je Dylanino ime nekoć bilo Helen Zass, te da je i sama uključena u program zaštite svjedoka. Anđeli otkrivaju da kradljivac pokušava prodati prstene najvećem ponuđivaču u različitim mafijaškim grupama diljem svijeta, a u konačnici shvate da je i bivši 'anđeo' Madison Lee (Demi Moore) upletena u zločine.

 

U nedjelju na Novoj TV vas očekuje prava avantura! Inferno je još jedan filmski hit snimljen prema istoimenom književnom bestseleru po uzoru na „Da Vincijev kod“ i „Anđele i demone“ autora Dana Browna. Nakon što se probudi u bolničkom krevetu u Firenci bez sjećanja u vezi svega što se dogodilo u posljednjih nekoliko dana, Robert Langdon se odjednom nađe na meti ubojice. Uz pomoć doktorice Sienne Brooks i njegovog osobnog poznavanja simbolizma, Langdon će istovremeno pokušati pobjeći, ali i riješiti najintrigantniju zagonetku s kojom se do sada susreo.

Dok vas na Doma TV-u očekuje prava večernja akcija uz A-Team koji prati uzbudljive i opasne avanture Hannibala Smitha i njegovog živopisnog tima sastavljenog od bivših pripadnika specijalnih postrojbi koji su nepravedno optuženi za zločin koji nisu počinili. Stoga se odlučuju odmetnuti i iskoristiti svoje jedinstvene sposobnosti - i ekscentričnosti - kako bi skinuli ljagu sa svog imena i našli prave počinitelje. Kasnije nikako ne smijete propustiti najveće ljubavnike svih vremena, Antonio Banderas i Salma Hayek u strastvenoj akciji Bilo jednom u Meksiku. Gitarista razbojnika i poznatog plaćenog ubojicu El Mariachija (Antonio Banderas) pokvareni agent CIA-e nagovara da spriječi jedno ubojstvo. Progonjen i slomljen tragedijom, El Mariachi se povlači u život u izolaciji. Prisiljen je prestati se skrivati, kada ga Sands (Johnny Depp), korumpirani agent CIA-e, nagovori na sabotažu ubojstva meksičkog predsjednika. To ubojstvo je organizirao šef kartela Barrillo (Willem Defoe), koji uz ubojstvo predsjednika namjerava svrgnuti i vladu. Uz svoja dva pratioca Lorenza (Enrique Iglesias) i Fideoa (Marco Leonardi) desperado vodi legendu o El Mariachiju u nova uzbuđenja i pustolovine.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju