Glasujte za svog miljenika...

Bilo da su strastveni latino ljubavnici, turski zavodnici ili naši markantni momci - sve ih obožavamo, no, pobjednik je samo jedan. Izabrati jednog od ovih naočitih muškaraca težak je zadatak, stoga trebamo vašu pomoć...

Inspektor Ali



Burak Tozkoparan koji je osvojio masu obožavatelja je iznimno zabavan i vrlo inteligentan mladić. U seriji 'Anđeli' pojavio se kao Inspektor Ali .

Tomo



Lik Tome u seriji 'Čista ljubav' tumači Janko Popović Volarić. Tomo je čovjek snažne volje i iznimne samokontrole, zaštitnički nastrojen, ozbiljan i odgovoran iako djeluje neopterećeno i opušteno. Brižan je otac, odan brat i prijatelj.

Ranko



Iznimno je inteligentan i zna biti vrlo šarmantan pa čak i velikodušan kad želi. Uglavnom je ambiciozan, arogantan, egoističan, bez straha, opasan, ciničan i duboko ogorčen što je djetinjstvo proveo u sirotištu kao ničiji sin. Ranka u seriji 'Čista ljubav' igra Momčilo Otašević. 

Vlado



Mlad, naivan, lakovjeran, optimističan, entuzijastičan, spretan na jeziku i kreativan u smišljanju načina kako se izvući iz problema u koje redovno upada. Velikih snova, samouvjeren i vječno nasmijan. Neozbiljnog, šarmantnog i spretnog Vladu igra Marko Petrić.

Faruk



Özcan Deniz je jedan od najplaćenijih turskih glumaca i u 46. godini još uvijek mami uzdahe žena diljem svijeta. Utjelovio je Faruka, najstarijeg sina obitelji Boran u seriji 'Istanbulska nevjesta'. Faruk je od djetinjstva bačen u čvrste okove tradicije. Kada slučajno upozna Sureju, ona osvoji njegovo srce te se ubrzo i vjenčaju.

Murat



Berkay Hardal tumači ulogu Farukovog mlađeg brata Murata. U stvarnom životu u vezi je sa Hirom Koyuncuoglu nama poznatijom kao Bade.

Fikret



Fikret Boran također je jedan od braće u obitelji Boran. Iako se Fikret ne može pomiriti s činjenicom da živi u sjeni uspješnog starijeg brata i zbog toga često donosi loše odluke, zna biti vrlo simpatičan i šarmantan. Utjelovljuje ga naočiti Salih Bademci.

Juan Miguel




William Levy ogromnu popularnost stekao je ulogom Juana Miguela u seriji 'Oprezno s anđelom' . Često je proglašavan jednim od najseksi latino glumaca.

Kemal



Burak Özçivit, poznatiji kao Kemal Sojdere svakodnevno bez daha ostavlja gledatelje, posebice gledateljice turske serije 'Bit ćeš moja'.
Kemal na ramenima nosi zdravu glavu i vrlo je iskrena i pravedna ličnost. Vjeruje u vrijednost toga da ne odstupa od svojih etičkih principa.

 

Tko je po vama najprivlačniji?

glasova:



Serije 'Istanbulska nevjesta', 'Anđeli' i 'Čista ljubav' pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Više uzbudljivih serija potražite na OYO.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju