Novo izdanje borilačkog magazina večeras donosi najavu nevjerojatnog UFC 267 u Abu Dhabiju kojeg možete gledati u subotu uživo od 20 sati na gol.hr, ali i zaista bogat tjedan za najbolje hrvatske borce...

 Rijetko kada u uspijemo u tako kratkom vremenskom razdoblju imati toliko borilačkih uzbuđenja na domaćoj i svjetskoj sceni. UFC 267 kojeg možete gledati u prime timeu na gol.hr i u snimci kasnije na Novoj TV nudi, kao rijetko kada, spektakularan popis borbi.

Čak šest mečeva je u glavnom djelu programa, a predvode ga dva poluteškaša. Prvak Jan Blachowicz titulu brani drugi put u karijeri i to protiv čovjeka koj sa 42. godine izgleda u oktogonu bolje nego ikada – Brazilca Glovera Teixeire.

Naravno u ovom Lucky Punchu oni su glavni likovi. Igor Pokrajac i sadašnji UFC prvak Blachowicz ponudili su prije pet i pol godina u prepunoj Areni Zagreb nezaboravnu borbu u kojoj je Poljak slavio na bodove. Igor i Zelg su u MMA školi analizirali Glovera i Jana u oktogonu.
Lucky Punch priprema i poseban osvrt na sunaslovnu bitku Coryja Sandhagena i Petra Yana. Do kuda može Islam Mahačev? Hoće li mu Dan Hooker biti prva prava prepreka posljednjih godina na putu prema vrhu lake kategorije?

Igor, Vlado i Zelg naravno nude svoje pickove i prognoziraju ishode za sve parove.
Emisija donosi i ekskluzivan razgovor s Antonijem Plazibatom, čovjekom koji bi nakon briljantne pobjede nad Benjaminom Adegbuyijem trebao napasti titulu prvaka Gloryja u teškoj kategoriji koju drži nepobjedivi Rico Verhoeven.

Najavljuje se i sudar Ante Delije i Bruna Capelozze, ali i nastup Filipa ''Nitra'' Pejića u poljskom KSW-u protiv Daniela Rutkowskog.

Dakako, gledatelje čeka i ''sudar padeža'', sukob Zelga i Vlade koji je već iskalirao na sučeljavanju. O svemu više u novom Lucky Punchu koji ide večeras od 20:30 sati na portalu gol.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju