Nika Jelić mentorica je u novoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama.

 Nika Jelić, plesačica latinskoameričkih i standardnih plesova, po struci prvostupnica građevinarstva i fitness instruktorica grupnog fitnessa, tenisice uvijek rado mijenja za plesne cipele. Svoju najveću strast pronašla je u latinoameričkim i standardnim plesovima. Iako su latino plesovi bili oni u koje se zaljubila, u 15 godina bavljenja plesom predstavljala je Hrvatsku na svjetskom prvenstvu u standardnim plesovima, osvojila državno prvenstvo Bosne i Hercegovine u standardnim plesovima te predstavljala San Marino na brojnim međunarodnim natjecanjima. Nakon završene sportske karijere svoj put nastavlja u ulozi trenera, usavršavajući i druge plesne stilove te nastupajući. Ovako ona vidi, kako sama kaže, najljepši sport na svijetu: "Na pitanje 'Tko si ti?' uvijek bih na prvo mjesto stavila plesačica. Moći stvoriti neki novi svijet kroz glazbu, pokret i emociju s partnerom za mene je ogromna privilegija, a probuditi skrivenog plesača u drugima mi je najdraži mogući izazov. Ako sam inspirirala jednu malenu djevojčicu da krene ovim putem, ja sam uspjela."

 

 

''Želja mi je da zabavimo publiku kao što se mi zabavljamo na probama i da budemo inspiracija svima koji planiraju zakoračiti u plesni svijet''

 

 

Ne propustite prvu emisiju ''Plesa sa zvijezdama'' u nedjelju na Novoj TV, a osim novatv.hr pratite nas i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, YouTubeu i TikToku!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju