Štefica je svoje stvari iz kućice za slugu i sluškinju preselila u duelističku kućicu.

Farmera je sve manje za stolom, pa se tako i snop šibica smanjio. Dok su se ispred Srećka našle tri šibice, Štefica je ispred sebe imala četiri te je odabirom zajednice postala prva duelistica. „Šteta da radnici idu s farme, ali nije me iznenadilo.“, kazala je Štefica nakon što je postala prva duelistica. Ovaj odabir prvog duelista teško je pao Anici koja je sa suzama u očima svoju šibicu dala Srećku uz objašnjenje da su Štefičine ruke potrebnije na farmi.

Matea do zadnjeg trenutka nije odlučila kome će dati šibicu pa je to prepustila klasičnoj brojalici kojom je šibica pripala Štefici. Šteficu je najviše iznenadila Mateina šibica. Smatra kako je Matea krivo izbrojala brojalicu te da je na Mateinu odluku utjecao Jurica kada je sjeo kraj nje i rekao joj da napravi onako kako su se dogovorili. „Dvolična osoba koja se mijenja iz sata u sat, ne iz dana u dan.“, kazala je Štefica za Mateu te dodala: „Gledajući na njezin radi i sposobnost, ona je već u trećem, četvrtom tjednu trebala ići doma.“.

Štefica je svoje stvari iz kućice za slugu i sluškinju preselila u duelističku kućicu. Tko će se Štefici pridružiti u duelističkim kućicama, ne propustite doznati u sutrašnjoj epizdi Farme!

 

Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju