One su talentirane, uspješne, zgodne i sudjelovale su, a jedan od njih još sudjeluje u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Ne jednom, ne dva nego čak tri puta imali smo priliku vidjeti nastup Pussycat Dolls na pozornici showa.Prva natjecateljica koja je utjelovila Nicole Scherzinger bila je Žanamari Perčić koja je izvela pjesmu ''Jai ho''. Izazovnom koreografijom i odličnom izvedbom sve je oduševila.Isklesano tijelo u ulozi druge Nicole Scherzinger pokazala je Ana Gruica. U njenoj smo verziji čuli pjesmu ''Don’t Cha'', a tada je kao četvrta, pridružena članica žirija bila Irina Čulinović, voditeljica showa 'Ženim sina?'.

Na kraju se pokazalo kao treća sreća iz razloga što je baš treća Nicole Scherzinger pobijedila! Pobjedu je odnijela Katarina Baban uz pjesmu ''Buttons''.

Nama su svi nastupi bili sjajni, ali sad nas zanima nešto posve drugo

Koja je natjecateljica TLZP-a najveća konkurencija Nicole Scherzinger?

glasova:

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju