Damir otvarao šampanjac i pogodio djevojku Laru u glavu!

Dok su farmeri Nove farme obavljali tjedni zadatak, izradu mola, dogodila se mala nezgoda – Barbari na nogu prevrnula se cjepanica. Od prvotnog udarca Barbara je vrisnula, a zatim se iz jezera povukla u kuću gdje joj je Katica odmah priskočila u pomoć stavljajući hladne obloge. Barbara je osjećala sve veće bolove, pa je na farmu stigla i doktorica.


Barbara bi trebala neko vrijeme svakako mirovati s tim da neće sad biti par dana u punoj snazi da obavlja poslove koje je dosad obavljala.“ izjavila je doktorica koja je preporučila daljnju obradu putem rendgena kako bi se vidjelo da li je došlo do nekakvog loma.


Glupo se osjećam jer me užasno boli i baš pričam s ekipom, kao da smo ukleti. Od prvog dana otkad smo ušli u ovu kuću ništa ne ide po planu. Užasno me boli i steže. Teško je“, ispričala je Barbara zabrinuta zbog ozljede kao i zbog toga što su već u manjku kako su i Danijel i Zinka napustili njihovu zajednicu.


Još jedna nezgoda dogodila se u poslijepodnevnim satima. Naime, Mia je na farmu donijela tortu Damiru kako bi proslavio svoj 41. rođendan s farmerima. Baš u trenutku rođendanskog slavlja kada je otvarao šampanjac, nezgodno je usmjerio bocu i čep je pogodio njegovu djevojku Laru u nos. „Moj novi nos! Kojeg sam platila 20 tisuća kuna!“ zajaukala je Lara te vrišteći otrčala u kuću.


Kako se sve to dogodilo, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji Farme!


Pratite #FarmaHR i na društvenim mrežama - Facebook i Instagram te na službenoj stranici FARME

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju