I ove godine Nova TV donosi najbolji program tijekom blagdana, a o tome govore i prigodni spotovi koji su započeli s emitiranjem ovih dana.

(Ne)poznati gost je prošetao setovima najgledanijih formata Nove TV. Prošavši kroz set najpopularnije serije ''Čista ljubav'' ozario je lica omiljenih likova Snježane (Nives Celzijus), Ranka (Momčilo Otašević), ali i cijele produkcijske ekipe koju je ondje zatekao.

Došavši u studio IN magazina, primio je i zagrljaje i poljupce voditelja Mie Kovačić, Dalibora Petka i Renate Končić Minee te čak zaplesao i zasvirao s njima. Blagdanska atmosfera je zavladala i u studiju informativnog programa Nove TV, a prva postaja ondje je bila ekipa redakcije ''Provjereno'' koja je napravila i zajednički selfie. Oduševljenje s ovim jedinstvenim gostom kakvog ''Dnevnik Nove TV'' još do sada nije imao, nisu krili ni voditelji ove najgledanije središnje informativne emisije Romina Knežić, Petar Pereža, Saša Kopljar i Marija Miholjek.

Vrhunac uzbuđenja dogodio se na bini najpopularnijeg talent showa.Naime, tamo je odlučio testirati svoj talent i pokazati ga ispred četveročlanog žirija ''Supertalenta'', Davorom Bilmanom, Majom Šuput, Jankom Popovićem Volarićem i Martinom Tomčić. Njegovo žongliranje darovima polučilo je čak i stisak čuvenog zlatnog gumba. Žiri nije mogao odoljeti, te je skočio u zagrljaj ovom talentiranom kandidatu na pozornici. Ipak se tu radi o osebujnom i jedinstvenom Djedu Božićnjaku koji jedini može tako razgaliti i oduševiti svoju publiku.

Za scenarij spota zaslužan je Damir Morpurgo, voditelj On air promocije Nove TV, režiju spota potpisuje Bruno Anković, direktor fotografije je Stanko Herceg, producent Mario Derdić, a on air producent spota Siniša Rauch. Nova TV će se tijekom ovih blagdana pobrinuti da svi gledatelji uživaju njegovim darovima – a to su vrhunski formati zabavnog i informativnog programa. Poklonite sebi nezaboravne blagdane u društvu božićnog programa Nove TV!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju