Ekipi „Kumova“ pridružit će se nova glumica

Nevolje u ljubavnom odnosu između Janka (Momčilo Otašević) i Luce (Ana Uršula Najev) u domaćoj hit seriji „Kumovi“, unijet će Miličina (Petra Kraljev) zgodna sestra Vedrana kojoj će život udahnuti glumica Jagoda Kumrić. Ovu talentiranu glumicu pamtimo po brojnim zanimljivim ulogama poput Nikol iz „Larinog izbora“, beskompromisne i odvažne novinarke Irene iz dramske serije ''Drugo ime ljubavi''.

„Jako me obradovao poziv u seriju 'Kumovi'. Uvijek sam dosad s Novom TV imala jako lijepo iskustvo i ugodno surađujemo više od 10 godina. Izuzev tog profesionalnog dijela, koncept serije i scenarij mi se odmah učinio vrlo zanimljiv“, rekla je Jagoda te dodala: „Sa svakim likom koji igram imam neku malu sličnost, a ovdje mogu reći da izvlačim lik iz nekih svojih skrivenih karakternih osobina. Vedrana je potpuno drugačija od svih likova koje sam dosad imala priliku oživjeti i to mi je izazov. Veliku pomoć sam dobila samim kostimom koji daje naznaku karaktera“.

Vedrana, bivša mještanka Zaglava na scenu stupa kada Janko s njom provede noć u Sinju. Iako će to pokušati sakriti od Luce, Martin će ga vidjeti i sve će htjeti ispričati svojoj sestri. Kada se Vedrana vrati u Zaglave, svi će biti veseli što je vide i iznenađeni njezinim novim izgledom. No, ona će ubrzo shvatiti da će se njezin povratak pokazati kompliciranijim nego što je očekivala.

S Jankom će dogovoriti kako je najbolje da se prave da se između njih ništa nije dogodilo. No, Vedranin povratak izbacit će iz takta njezinu sestru Milicu kojoj nije pravo radi njena prisna prijateljskog odnosa sa Zlatanom. Miličinu nesigurnost dodatno jača činjenica kako je Vedrana smršavjela 20 kilograma i izgleda - odlično.

Kada Luce pozove Janka i Vedranu kod sebe na večeru, Vedrana odluči priznati sve, a Janko shvaća da je mora zaustaviti. Hoće li mu to i uspjeti te na koje će sve načine Vedranin povratak utjecati na mještane Zaglava, doznajte uskoro.

Ne propustite nove uzbudljive nastavke popularne serije „Kumovi“, od ponedjeljka do subote od 20.15 na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju