Novu sezonu ne propustite ovu nedjelju na Novoj TV.

 Osmero kandidata nove sezone najgledanijeg zabavnog plesno pjevačkog showa kroz 13 nastavaka transformirat će se u najpoznatije glazbene legende, a peta sezona donosi i neke novosti u konceptu. Radijski i televizijski voditelj Davor Dretar Drele, pjevačica Maja Bajamić, glumci Matko Knešaurek, Katarina Baban, Damir Poljičak i Ana Vilenica, pjevač Amel Ćurić i radijska voditeljica i blogerica Paola Valić Bekić iz transformacijskog lifta izaći će jednom tjedno kao netko drugi te pokušati što vjernije dočarati nastup neke glazbene zvijezde. Kandidate ćemo kroz sezonu vidjeti i u društvu transformiranih malih pjevača, pjevačica što će dodatno doprinijeti atraktivnosti nastupa. Peta sezona donosi i neke posebne nastupe, goste iznenađenja, a o čemu se sve radi saznat ćemo uskoro, kada se na Novu TV vraća najzabavniji show u Hrvatskoj.


 

Show je u 2015. prosjeku pratilo više od 736 tisuća gledatelja, skoro 40 posto gledatelja koji su u to vrijeme bili pred malim ekranima, te je sa sjajnim rezultatima ova emisija ponovila uspjeh i s naredne tri sezone, te svaki put ponosno stala na tron zabavnog programa u Hrvatskoj. Show koji je osvojio hrvatsku publiku s četiri sezone te koji kontinuirano osvaja gledatelje diljem svijeta te ostvaruje veliki uspjeh, dolazi iz kreativne radionice ''EndemolShine Group'', jedne od najuspješnijih produkcijskih kuća.

Pobjednik prve sezone ovog zabavnog plesno pjevačkog formata bio je Mario Petreković, dok je u drugoj sezoni pobjedu odnio Saša Lozar, a u trećoj Damir Kedžo. Prošle godine svjedočili smo pobjedi Nives Celzijus. Više o kandidatima pogledajte OVDJE.

Jednako velike zvijezde showa bili su i svi ostali natjecatelji koji su sudjelovali u showu jer podsjetimo, ovo je natjecanje u kojem nema ispadanja. Brojni glumci, pjevači, zabavljači su već kroz prethodne dvije sezone showa kao natjecatelji zabavnog showa iz tjedna u tjedan zabavljali gledatelje imitirajući glazbene legende s domaće i svjetske glazbene scene, odnosno, reinterpretirajući neke od njihovih najvećih hitova, spotova, nastupa. Svi natjecatelji u showu sudjeluju do samog finala. No, naravno, samo je jedan pobjednik koji će svojim trudom i kreativnošću donijeti 'pobjedu' nekome kome je ona stvarno potrebna. Show je humanitarnog karaktera, pa je do sada kroz četiri sezone čak 50 humanitarne udruge primilo donacije Nove TV zahvaljujući pobjednicima svake pojedine epizode ovog zabavnog showa.

Novu sezonu emisje 'Tvoje lice zvuči poznato' ne propustite ovu nedjelju na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju