Sedmu epizodu Supertalenta ne propustite gledati u nedjelju na Novoj TV!

Na redu je sedma epizoda Supertalenta u kojoj će ove nedjelje čak trinaest kandidata predstaviti svoje uzbudljive točke.

Australka hrvatskih korijena Siena Uremović 32 sata putovala je do Hrvatske kako bi pred žirijem Supertalenta pokazala svoje plesne pokrete. Osamnaestogodišnja ljepotica koja se s 9 godina počela natjecati na izborima za ljepotu plesom se ozbiljnije počela baviti s 14 godina, a otprilike godinu dana kasnije zadobila je ozljedu kralježnice nakon koje su doktori prognozirali da više neće moći plesati. No, zahvaljujući svojoj ustrajnosti, Siena na Supertalent dolazi pokazati upravo plesnu točku za koju smatra da bi mogla biti jedan od njezinih najboljih nastupa.

Svoje plesne i akrobatske pokrete na pozornici pokazat će i fit kid Deborah Opačak koja četiri dana u tjednu izdvaja za marljivo treniranje zahtjevnih akrobatskih vještina. Kao dodatak scenskom nastupu, devetogodišnja Deborah na pozornici će se pojaviti u blještavom kostimu koji joj je za nastup pod svjetlima reflektora stigao iz daleke Rusije.

Plesom će se predstaviti i studentica suvremenog plesa na Akademiji dramske umjetnosti Sunčica Bandić koja radi kao nastavnica plesa u tri plesna kluba, od kojih je jedan sama pokrenula. Od pjevačkih nastupa, na pozornici Supertalenta vidjet ćemo petnaestogodišnjeg Marina Bulića koji pohađa glazbenu školu za solo pjevanje i svira dva instrumenta. Od svojih vršnjaka razlikuje se po tome što su mu glazbeni uzori Luciano Pavarotti i José Carreras, a za svoj nastup pripremit će pjesmu koja će pokazati njegov vokalni raspon.

Od svojih se vršnjaka razlikuje i veseli jedanaestogodišnjak Tonko Marojević, koji je po pitanju glazbe stara duša, a za svoj nastup priprema zahtjevnu pjesmu jedne od najpoznatijih hrvatskih pjevačica. Svoj će glas na pozornici pustiti i devetnaestogodišnja Elena Naperotić kojoj je od malih nogu želja stajati pred publikom, a nastup na Supertalentu poseban je za nju jer će premijerno izvesti pjesmu koju je sama napisala.

Za uzbudljive beatbox ritmove pobrinut će se Daniel Pavić kojega će prijatelj pratiti na gitari, a zanimljive ritmove na hand pan-u proizvest će Euritmija duo, skupina koju čine dvije bliske prijateljice koje dijele ljubav prema glazbi, plesu i kostimografiji. Dozu zabavnih trikova uz magiju i vatru osigurat će 26-godišnji Borna Vajdić koji će se pojaviti s nekoliko rekvizita s molbom da gledatelji to ne pokušavaju kod kuće.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju