Pogledajte njen nastup.

Od audicije do finala, svakim svojim nastupom je očarala. Očekivanja su bila velika za finalni nastup i ona zaista nije razočarala, prepustila se emocijama i apsolutno oduševila.

Mlada pjevačica Anatacha FIlimone je još na audicijama postavila velika očekivanja osvojivši direktan plasman u polufinale zahvaljujući Martininom zlatnom gumbu. Njezina tužna priča o odrastanju u maloj sredini gdje su ju često zbog boje kože zlostavljali vršnjaci sve je dirnula ravno u srce. Ona je dokaz kako ustrajnost i talent pomiču sve prepreke i da se najveća snaga krije u nama samima. Loše stvari su ju osnažile i sada su iza nje, a ona zna gdje pripada – na pozornicu pod svjetla reflektora.

„Zašto si večeras ovdje? Zbog emocije. Je li emocija nešto što nas pokreće u životu ili je emocija nešto zbog čega posustajemo? Može biti jedno i drugo, pitanje je naše osobne odluke. Ti si u svom životu odlučila da je emocija ta koja tebe pokreće i koja je tvoj motor. Emocija je ono što te dovelo večeras ovdje i hvala ti na svakoj emociji, na svakom tonu, svakoj sugestiji i toj silnoj snazi koju imaš u sebi jer si nama ovaj dan učinila bogatijim i ljepšim“, s ponosom je svom zlatnom gumbu poručila Martina.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju