Melis Sezan mogli bi pozavidjeti i mnogi stariji kolege

Mlada i talentirana turska glumica Melis Sezen u turskoj je seriji "Nevjera" utjelovila lik Derin. Asja u skrivenom pretincu pronalazi mobitel s pozadinom fotografije mlade žene – Derin, koju Asja poznaje kao kćer jednog od njezinih pacijenata. Preko noći, Derin okreće Asjin i Volkanov brak naopačke. Volkan nema srca prekinuti s Derin, a ostaje za vidjeti koga će naposljetku odabrati. Derinina trudnoća ne pridonosi jednostavnosti tog odabira.

Ovu 25-godišnju glumicu već smo ranije imali priliku vidjeti u turskoj seriji Nove TV, Crni biser (Siyah İnci) gdje je utjelovila lik Ebre.  


No, niti to nije bilo Sezenino prvo pojavljivanje na malim ekranima. Naime, debitirala je na televiziji TV serijom Život je ponekad sladak (Hayat Bazen Tatlıdır) još 2016. godine, a tek kasnije 2017. je glumila u spomenutom Crnom biseru. Svoju prvu glavnu ulogu imala je u seriji Mrlja (Leke), nakon čega se pojavila u glavnoj ulozi u filmu Sevgili Geçmiş. Osim u televizijskoj karijeri, Sezen se pojavila u brojnim filmovima.

 

Seriju "Nevjera" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju