Otkrijte čega je kolekcionar

Simpatični turski glumac Serhat Paril rođen je u Izmiru 1983. godine.
Budući da je završio pedagoški smjer turkologije na Sveučilištu Dokuz Eylul, primarno mu je zanimanje profesor turskog jezika. No, ljubav prema drami nagnala ga je da upiše još jedan fakultet – glumu.

 

 

Uz angažman u kazališnim predstavama držao je sate drame u vrtićima, studijima i centrima za obuku. Podučavao je dramu i pantomimu dječje grupe raznih kazališta. Nešto kasnije karijeru preusmjerava pretežito prema filmovima i serijama. Zahvaljujući tome imamo priliku i užitak gledati ga u novijim epizodama serije „Nevjera“.

Uz akademsku i poslovnu svestranost, glumac ima jedan zanimljiv hobi koji je podijelio sa svojim pratiteljima na Instagramu. Vlasnik je pozamašne kolekcije podmetača različitih proizvođača piva. U trenutku nastanka slike imao ih je 757. Svrha objave nije bila samo pohvaliti se kolekcijom, nego i pozvati pratitelje da mu pomognu u njenom daljnjem rastu. Otad na njegovu adresu pristižu podmetači iz cijelog svijeta:

 

 

Serhat u seriji glumi Arasovog bliskog prijatelja Onura. Dolaskom u Tekirdag nađe se na rubu da zaplovi prema novoj ljubavi s Derin. Sve se zakomplicira kada sazna tko je zapravo Derin i kakve sve zamršene odnose ima pa i njihov odnos postane takav.

 

Seriju "Nevjera" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju