Zaokret na Farmi!

Nakon sedam ciklusa tijekom kojih su farmeri već stvorili svoju rutinu, sklopili prijateljstva, ali i klanove, ispratili s imanja farmere koji su izgubili u dvoboju – igra teška pola milijuna kuna se okreće.

Sve ono na što su se do sada naviknuli i mislili da poznaju, sada poprima jednu sasvim novu dimenziju. Nova tajna lokacija na kojoj će boraviti tajni farmeri ključ je obrata u igri. Dok će farmeri misliti kako ih pojedini farmer ili farmerica zauvijek napušta – ništa još neće biti gotovo – tajni farmeri na novoj lokaciji imat će priliku ponovno izboriti svoj povratak na imanje, a dok to ne dođe na red, s tajne lokacije mutit će vodu svojim donedavnim sustanarima.

Prvi tajni stanar na tajnoj lokaciji, čija je eliminacija sve farmere ostavila bez teksta, je Tomislav, kojemu se ubrzo pridružila i Adrijana, za koju su farmeri uvjereni da je porazom u dvoboju napustila show. ''Imam bazen i najbolji pogled na farmu. Pola milijuna kuna nije pobjeglo, još je tu u zraku. Drago mi je da sam dobio šansu ostati na farmi'' otkrio je Tomislav uvjeren kako je za njega avantura završena.



Drame, intrige, zakulisne igrice, tajne ljubavne romanse, zaokreti u igri – sve to nose novi nastavci popularnog showa 'Farma More i Maslina', a s tajnim farmerima s tajne lokacije više ništa neće biti kao i prije. ''Bogovi s Olimpa su se našli za stolom da podijele karte za ostale male ljude koji uopće nisu svjesni što ih čeka. Definitivno ćemo unijeti nemir i neslogu na farmu, a onda ćemo vidjeti tko zna plivati u mulju'' poručio je Tomislav.

Tko je na putu do pobjede izgubio svoju masku te kakav obrat čeka naše farmere, ne propustite doznati u narednim epizodama showa! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju