Pogledajte što vas sve očekuje u novim epizodama, smijeha neće nedostajati.

Ranko (Janko Popović Volarić) se ipak ne želi upustiti u vezu s Lorenom (Katarina Radivojević). Majda (Leona Paraminski) napokon odluči prekinuti s Đukom (Velimir Čokljat) iako bi on htio da bude drugačije. Ranko se na kraju ipak odluči da će otići za Lorenom. No pitanje je hoće li je stići zaustaviti u njenom naumu da stigne na vlak za Zagreb.



Ranko (Janko Popović Volarić) se ispričava Zrinki (Marija Borić) zbog svoje odsutnosti.
Lorena (Katarina Radivojević) se vraća u selo nakon neuspjelog odlaska u grad na razgovor za posao. Nju i Ranka muči njihov odnos.

Andrija (Duško Valentić) je na iglama jer dolazi biskup (Zvonimir Jelačić Bužimski) koji će odlučiti hoće li Dragošje dobiti status župe. Božo (Žarko Potočnjak) izvede komunističku diverziju za vrijeme mise. Zlata (Jasna Odorčić) radi budalu iz sebe pred biskupom. Andrijina želja da Dragošje postane župom sve je dalja, jer zbivanja odlaze u neželjenom smjeru dijelom zahvaljujući Loreni (Katarina Radivojević).
 


Ranko (Janko Popović Volarić) i Zrinka (Marija Borić) odlaze Andriji (Duško Valentić) na zaručnički tečaj koji završava neslavno jer Andrija ima osebujne ideje kako mlade pripremiti za brak. Filip (Stjepan Perić), bivši Lorenin zaručnik dolazi iz Zagreba. 



Filipu (Stjepan Perić) se Dragošje gadi, ali prisiljava se da ostane u selu zbog Lorene (Katarina Radivojević). Zrinka (Marija Borić) je uzbuđena zbog priprema za vjenčanje.

 

Vesele zgode i nezgode serije 'Najbolje godine' gledajte od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju