Pjeva još od vrtića i cijelog života bavi se glazbom.

 Kad je bila mlada na plesnjacima je bila strašna zavodnica. Kaže morala je čak i bježati. Iz bogatog iskustva izdvojila je da je bila pozvana u ansambl Lado, ali je zbog posla tu ljubav morala napustiti.

Na početku je gospođa Nevenka imala problem s matricom i nije mogla uhvatiti ritam, ali u pomoć je priskočila Maja. Podršku je pružila i publika svojim pljeskom. Davoru se pak to nije svidjelo pa je odmah stisnuo X. Gospođa Nevenka zapjevala je čak i na talijanskom, a Fabijan ju je potaknuo da se vrati pjevanju i prekine tu dugogodišnju pauzu.

Nevenka je umirovljenica željna pažnje i ljubavi. Neostvareni san joj je postati poznata osoba, koju će ljudi prepoznavati na cesti i diviti joj se zbog izgleda i glasa. Godinama je radila u robnoj kući i pjevala je nekoliko puta na njihovim proslavama, a o njezinom se nastupu, tvrdi, pričalo mjesecima.

Želja joj je snimiti neku pjesmu, da se stalno može čuti na radiju. Želi mladim ženama prenijeti svoje iskustvo i mudrost jer možda je kasno da postane slavna, ali nije kasno da podijeli mlađim naraštajima svoje životno iskustvo, a uz to, možda je netko i u ovim godinama prepozna, po stasu i glasu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju