Pogledajte što vas očekuje u večerašnjoj emisiji.

 Na početku finalnog tjedna u 'Survivoru', plavi je tim uživao na hedonističkom izletu u Santo Domingu, a crveni su se za to vrijeme od poraza oporavljali uz motivacijske govore jer ih već neko vrijeme na izazovima prati loša sreća. Iako su se plavi s izleta vratili puni oduševljenja i novih iskustava, neće im biti drago što su njihovi konkurenti iz crvenog tima ponovo ostali potpuno praznih ruku. „Što se tiče crvenog plemena, ja im se stvarno divim, izuzetno su mentalno jaki ljudi. Ja ne znam kako bih se ja, da sam uz toliko poraza ostala ovdje, uspjela dati maksimalno. Stvarno im čestitam jer mislim da su stvarno jaki ljudi s obzirom na to da su izgubili tako neke velike nagrade i ostali su tako zajedno. Možda ih je spasilo to njihovo zajedništvo“, zaključit će Nevena i priznati da bi joj uzastopni porazi vjerojatno teško pali u ovoj fazi natjecanja.

No, unatoč porazima, energija unutar crvenog tima pred novim izazovom ostat će pozitivna, a upravo će ih međusobno bodrenje motivirati da izbore pobjedu koja ovoga puta neće donijeti nagradu, nego spas od nominacija. „Sve što želimo reći trebamo pokazati ovdje na terenu. Znači da damo sve od sebe, ostavimo srce na terenu i pobijedimo pošto je svaka igra za mene važna, a ova je nekako posebna jer se bliži kraj. Vjerujem u svoj tim, vjerujem da smo gladni te pobjede, ona nam je tako zamalo pobjegla posljednji put, pa smo skupili svu snagu, energiju i želju da danas pobijedimo“, poručit će Milica kojoj je, kao i ostalim članovima crvenog tima,posljednji poraz teško pao.

 

Večeras kandidate očekuje nimalo lagan zadatak jer će se u izazovu za plemenski imunitet susresti s vodenim poligonom, a na putu do pobjede pred njima će se naći brojne prepreke koje će morati svladati. No samo jedan tim može pobijediti i spasiti se od nominacija, dok će gubitnički tim svoja dva člana poslati ravno u duel nakon kojega će jedan od njih napustiti natjecanje.

Finalni je tjedan u tijeku, no u finalu nema mjesta za sve, a za koga će natjecanje večeras završiti pogledajte u večerašnjoj epizodi u 22.15 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju