Njegove borilačke vještine oduzimaju dah...

U akcijskoj komediji Medaljon radnja se zakoplicira kada Eddie Yang (Jackie Chan) policajac iz Hong Konga koji zamalo nastrada u fatalnoj nesreći dok radi na slučaju tajnovita medaljona.

Eddie otkriva da posjedovanjem tog medaljona dobiva nevjerojatnu brzinu, snagu i vještine, dovodeći svoje borilačke vještine do visina koje izazivaju strahopoštovanje. Uz pomoć stare ljubavi, agentice britanskog Interpola Nicole James (Forlani), Eddie je odlučan da sazna u čemu je tajna medaljona i suoči se sa zlim kraljem kriminala Snakeheadom (Sands) koji želi upotrijebiti velike moći medaljona za ostvarenje svojih opakih planova.

U ovom filmu vidjet ćete neke od najboljih borilačkih koreografija koje Jackie Chan sam smišlja. Ovaj pomalo vrckasti glumac poznat je po svojim kaskaderskim pothvatima, naime iza sebe ima cijeli tim kaskadera kojima čak plaća zdravstveno osiguranje. Međutim, Chan većinom sam voli izvoditi vratolomije iz kojih se gotovo uvijek jedva izvuče. Nije ni čudo da je baš ovaj film nominiran je za Hong Kong filmsku nagradu za najbolju akcijsku koreografiju.

Napetu akcijsku komediju "Medaljon" ne propustite pogledati u nedjelju u popodnevnom terminu na Novoj TV.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju