Sedma sezona će okupiti kandidate koji su nas oduševili svojim talentom!

Produkcijska ekipa najzabavnijeg plesno pjevačkog showa opet se ovih dana okuplja na setu Nove TV.

Naime, u pripremi je All stars sezona showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' koja će okupiti osam natjecatelja koji su nas oborili s nogu proteklih sezona. Svaka nova sezona donosi i brojna iznenađenja, pa će tako i novi nastavci donijeti jednu drugačiju dimenziju zabave, a za to će se pobrinuti oni koji su ostavili trag oduševljavajući publiku iz tjedna u tjedan svojim nevjerojatnim transformacijama. Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth, Katarina Baban i Maja Bajamić morat će izvući opet svoje najjače plesne, pjevačke, glumačke i imitatorske adute i pripremiti se za ulazak u transformator i ''tuđe'' cipele.

Još uvijek pamtimo prvog pobjednika Maria Petrekovića i njegovu Beyonce i Tinu Turner, Lozarovu Jelenu Rozgu i Eltona Johna iz druge sezone, Kedžinu Carmen i Lady Gagu i mnoge druge preobrazbe ovog pobjednika treće sezone. Malo tko je zaboravio i duet Dalibora Petka i Ivane Mišerić na pjesmu Bandido u finalu četvrte sezone showa te niz ostalih zabavnih transformacija. Mario Roth nas je počastio u toj sezoni s brojnim transformacijama, između ostalih i onom Madonnu, Maju Šuput i Aeorosmith.

Finalisticu pete sezone Katarinu Baban pamtimo kao Brunu Marsa, Nereda, Princea i Shakiru, dok smo pak Arethu Franklin, Doris Dragović, Beyonce i Michaela Jacksona s oduševljenjem gledali na pozornici showa zahvaljujući pobjednici pete sezone – Maji Bajamić. Nives Celzijus, bivša natjecateljica i pobjednica četvrte sezone showa će se i u All stars sezoni naći u ulozi člana žirija te će zajedno s Indirom Levak, Goranom Navojcem i Igorom Mešinom ocjenjivati i komentirati nastupe naših zvijezda, a show će voditi voditeljski dvojac Frano Ridjan i Maja Šuput.Preostaje pitanje – mogu li kandidati nadmašiti sebe iz prethodnih sezona showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' i čime će nas sve oduševiti u novoj? Nova TV je počela s pripremama, a gledatelji će ipak morati još neko vrijeme pričekati kako bi uživali u novim transformacijama popularnog zabavnog showa Nove TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju