Potpuna suprotnost liku koji je utjelovila

Turska glumica Sinem Karel Gürtekin u popularnoj seriji Nove TV "Melek" utjelovila je lik nestašne tinejdžerice Asli. Asli je kćer Fundine sestre koja je došla u Antep kako bi živjela s Fundom i Alpajem. Asli je problematična, ima problem s krađom, često dovodi u nevolje i sebe i druge. 

Simpatije između Asli i Kerema su sve očitije, a najčešće zbog Aslinih spletki i igrica nastrada upravo on. No, ipak, unatoč preprekama pronalaze zajednički jezik. Slična je situacija i u stvarnom životu, odnosno kad se kamere ugase što dokazuje i fotografija na glumičinom Instagram profilu. 

Nisu rijetkost niti fotografije sa seta serije gdje se glumica zna pohvaliti simpatičnim lookovima i prepoznatljivom frizurom koja je zaštitni znak Aslinog lika u seriji. 

 

 

Imidž koji njeguje u stvarnom životu podosta je drugačiji od onog iz serije, no ne možemo se ne složiti da joj oba pristaju besprijekorno.

 

 

Nove situacije u kojima će se naći Asli i ostali likovi serije "Melek" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Nove epizode gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju