U večerašnjoj epizodi Petar i Mladen nastavljaju natjecanje za Aninu pažnju, a Ivan donosi odluku po pitanju preseljenja. U kući Rakitića svi su zabrinuti hoće li biti otkriveni izvori termalne vode za koje samo oni znaju.

U prošloj epizodi Martina je pitala Ivana želi li otići s njom u London, Nikola je hrabrio Mladena da krene u akciju kako bi osvojio Anu, a na kraju ih je sve iznenadio potres.


 

Na novatv.hr možete besplatno pogledati cijelu jučerašnju epizodu i provjeriti što se to točno dogodilo.

U današnjoj epizodi saznajte zašto Kata počinje gledati Dalibora drugim očima, iako i dalje ne priznaje da joj se sviđa.


 
Vinko i Martina vode ozlijeđenog Ivana liječniku te Martina upoznaje Sonju. Vinko i Sonja odlaze k njoj na kavu, a Ivan dozna da je Martina razglasila kako zajedno idu u London, iako on sam još nije donio odluku. Nakon njihove prve svađe, Ivan ipak donosi odluku...


Joza i Zvonko u jezeru nalaze mrtve, skuhane ribe te se vijest o ribama brzo proširi selom.


Petar i Mladen se i dalje sukobljavaju i natječu oko Ane: Petar joj poklanja romantičan poklon, a Mladen anatomski jastuk.


Zlatne dvore gledaj danas u večernjem terminu na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti o seriji i glumcima pratite na Facebooku i Instagramu.

Propuštene epizode možete besplatno gledati na novatv.hr
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju