Uzbuđenje pred još jednu emisiju uživo raste iz minute u minutu.

Samo nekoliko trenutaka prije početka još jedne zabavne emisije uživo hit showa Nove TV, jedan plesni par ''Plesa sa zvijezdama'' zaplesao je i usred studija Dnevnika Nove TV! Naime, na samom kraju večerašnje središnje informativne emisije Nove TV, voditelje Mariju Miholjek i Sašu Kopljara iznenadio je neočekivani ''plesni ulet'' Frane Ridjana i Gabriele Pilić.

„Evo oni već plešu po cijeloj zgradi, svakako ostanite uz Novu TV…'', rekla je voditeljica Marija Miholjek nakon odjave Dnevnika te najavila skorašnji početak popularnog ''Plesa sa zvijezdama''. Uzbuđenje pred još jednu emisiju uživo raste iz minute u minutu, a ova je i posebna iz nekoliko razloga. Naime, večeras zvijezde i njihovi mentori plešu plesne stilove prema izboru gledatelja, a posebnost emisije je i ta što će gledatelji sada po prvi puta imati priliku stati u ulogu žirija te dodijeliti ocjene kandidatima putem aplikacije DNEVNIK.hr.

Tako će večeras gledatelji prvo ocjenjivati plesne parove, a potom će imati priliku sudjelovati u finalnom glasovanju u kojem će između dva plesna para s najmanjim brojem bodova odlučiti koji će od njih napustiti emisiju.

Marco Cuccurin i mentorica Paula Tonković večeras plešu bacchatu, a za Taru Thaller i Matea Cvenića gledatelji su odabrali sambu. Maju Drobnjaković i Marka Mrkića gledat ćemo u slowfox izdanju dok su Mario Mandarić i Helena Naletilić za nadolazeću emisiju pripremili koreografiju za tango. Prema odabiru gledatelja tango će također zaplesati Dario Zurovec i Helena Janjušević, a novi plesni izazov čeka i Dariu Lorenci Flatz i njezinog mentora Ivana Jarneca koji će plesati rumbu. Valcer će izvesti Ana Zaninović i Mario Ožbolt, živahan i zaigran cha cha cha zaplesat će Frano Ridjan i Gabriela Pilić, a za Petru Kurtelu i Damira Horvatinčića gledatelji su odabrali paso doble.

Pred nama je još jedna nova uzbudljiva emisija s puno plesa, dobre glazbe, smijeha i zabave, a kako će se natjecatelji snaći u plesnim avanturama te kako će ih gledatelji ocijeniti i tko će večeras napustiti show, tek ćemo doznati.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju